Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές ζήτησε ο Τσίπρας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014, 03:05
Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές ζήτησε ο Τσίπρας
Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά στις λαϊκές αγορές ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών, Παντελή Μόσχο, και τoν πρόεδρο του σωματείου επαγγελματιών πωλητών Α΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Αντ. Τριανταφυλλόπουλο, και δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι ζητάει την απόσυρση του νομοσχεδίου «που με πρόχειρο, αποσπασματικό και αντιφατικό τρόπο προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό θέμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της διατήρησης όλων των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, καθώς και την ανάθεση των αρμοδιοτήτων για τις λαϊκές αγορές στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Τέλος, ζητάει να ξεκινήσει άμεσα μια πραγματική διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να ενταχθεί το υπαίθριο εμπόριο στον Εθνικό Σχεδιασμό Ανασυγκρότησης της χώρας, αφού, όπως διευκρινίζει, «μέσω του θεσμού αυτού εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα πολλών μικρών παραγωγών αλλά και επαγγελματιών, εξασφαλίζει ο καταναλωτής ποιοτικά και φθηνά προϊόντα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014, 03:05