Κατά την επίσκεψη της στο Διδυμότειχο Έβρου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Θράκη σήμερα έχει τεράστια προβλήματα και έναν κόσμο που δεν είναι καθόλου σίγουρος για το αύριο. Η Δημοκρατική Συμμαχία έρχεται να δώσει ένα μήνυμα σταθερότητας και αισιοδοξίας. Θα βγούμε από αυτή την κρίση. Δεν θα είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά θα βγούμε σίγουρα και θα είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα».

Παράλληλα, επισκέφτηκε και συζήτησε με το Δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη το θέμα της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου αφού συζητιέται το ενδεχόμενο μετακύλισης του σε Υποδιοίκηση και μετέπειτα σε κέντρο υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν το θέμα της εισροής μη νόμιμων μεταναστών από την Τουρκία. Συζητήθηκε η περίπτωση της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή κοινότητα καθώς και της επιπρόσθετης λειτουργίας τέτοιου κέντρου και στην απέναντι πλευρά της Τουρκίας.

Τέλος, αναλύθηκε και το θέμα της 48ωρης βίζας που θα δίνει την ευχέρια σε γρήγορες και άμεσες μετακινήσεις επισκεπτών από και προς τη γείτονα χώρα της Τουρκίας.

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφτηκε και το Δήμο Σουφλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή Φωτογραφιών: drama-tika.blogspot.com

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης