Το δικό του όραμα προβάλλει ο Σαμαράς

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009, 22:20
Το δικό του όραμα προβάλλει ο Σαμαράς
Τέσσερα σημεία για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε από τα Τρίκαλα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου της Μπάρας.

Ο κ. Σαμαράς έθιξε το θέμα της ενότητας κάνοντας λόγο για ενωμένη Νέα Δημοκρατία όποιος και αν βγει αρχηγός, ενώ έθεσε και το ζήτημα της ανάγκης οργάνωσης της παράταξης.

Παράλληλα τόνισε πως πρέπει να έχει λόγο και ρόλο η οργάνωση, προσθέτοντας όμως πως θα πρέπει να υπάρξει και μια γεφύρωση των σημερινών στελεχών με τα νέα στελέχη, τιμώντας όμως και τα παλαιά στελέχη.

Ακόμα ο κ. Σαμαράς είπε πως θα πρέπει να υπάρχει κα μάχη των ιδεών.

Και σε αυτό, διευκρίνισε στη συνέχεια, ορίζω ως ιδεολογία τόσο τις διαχρονικές αξίες που υπάρχουν, όπως είναι ο σεβασμός και το ήθος, όσο και τα σύγχρονα ευρωπαϊκά ρεύματα, που κυριαρχούν, όπως σημείωσε, με την κεντροδεξιά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για κοινωνικό φιλελευθερισμό, ο οποίος όπως εξήγησε, δεν έχει καμία σχέση με το νεοφιλελευθερισμό που επιτρέπει, όπως ανέφερε, την ασυδοσία των λίγων ιδιωτών, ούτε τον κρατισμό.

Μιλάμε, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, για ένα κράτος ρυθμιστή-διαιτητή.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009, 22:29