Την πεποίθηση ότι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελεί αναπτυξιακό εργαλείο για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΘ Α.Ε., Στέλιο Αγγελούδη, ο κ. Ορφανός τάχτηκε υπέρ της συνεργασίας μεταξύ των φορέων της πόλης για την αξιοποίηση του λιμανιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο, στο οποίο το λιμάνι θα είναι το κατεξοχήν “όπλο” της Θεσσαλονίκης για να βγει στην ευρύτερη περιοχή. Με τον τρόπο αυτό, επεκτείνεται η ενδοχώρα του, καθώς τα σύνορα πέφτουν, άρα λοιπόν αυξάνονται και οι δυνατότητες της πόλης» τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, ενώ εκτίμησε πως το επόμενο χρονικό διάστημα, θα είναι κρίσιμο για το μέλλον του λιμανιού.

«Θα είμαστε σε διαρκή συνεννόηση με τον κ. Αγγελούδη, ώστε η ανάπτυξη να φέρει εργασία και έσοδα στην αγορά, διότι μέσω του λιμανιού, διακινούνται πολλά χρήματα. Άρα λοιπόν, αυτό θα το διεκδικήσουμε γιατί η Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστησε στην ιστορία επειδή αξιοποίησε το λιμάνι της» υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης