Τοσουνίδης για Χρυσοβελώνη: Δεν παραιτήθηκε - Τη διαγράψαμε

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 21:34
Τοσουνίδης για Χρυσοβελώνη:  Δεν παραιτήθηκε - Τη διαγράψαμε
«Κυρία Χρυσοβελώνη, ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής. Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς» αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σε δήλωσή του για την επιστολή αποχώρησης από τους ΑΝΕΛ της υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη και «για τα ψεύδη της διαγραμμένης Μ. Χρυσοβελώνη», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.

«Και τέλος, όσον αφορά την "ηρωική" σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σάς αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ για τη διαγραφή της Μ. Χρυσοβελώνη με ημερομηνία 16 Ιανουαρίου 2019:

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνήλθε σήμερα, την 16η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:30 και ομόφωνα αποφάσισε με την παρουσία όλων των μελών της, ήτοι Δημητρίου Μουντάκη, Νικόλαου Νικολεουσάκου, Δημητρίου Μπίσαλα, Κωνσταντίνου Ντούπη και Γεωργίου Καφύρα, σύμφωνα με το άρθρο 30 του Καταστατικού των κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς και τα άρθρα 16, 17 και 18 του Κώδικα Δεοντολογίας και Διαφάνειας, την επιβολή της πειθαρχικής ποινής της οριστικής διαγραφής στο μέλος Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καθώς, όντας μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατέχοντας τη θέση της Υφυπουργού Εσωτερικών στην κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε μέχρι πρότινος το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αρνήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση της και αντιτάχθηκε ούτω ευθέως στις πολιτικές επιλογές του Κινήματος για αποχώρηση των μελών του Κινήματος από υπουργικές θέσεις που κατέχουν, πράξη που συνιστά ευθεία παραβίαση εκ μέρους του διατάξεων τόσο του Καταστατικού όσο και του Κώδικα Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΕΟΥΣΑΚΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΣΑΛΑΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΟΥΠΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΥΡΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
2. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
3. ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ε.Σ.
4. ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ».

Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 21:57