Περιοδεία στο Ξυλόκαστρο πραγματοποίησε την Τρίτη η βουλευτής της Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας και της επαφής με τους πολίτες, η Ρένα Δούρου, την οποία συνόδευε το μέλος της Κ.Ε., Φάνης Κουρεμπέ, καθώς και άλλα στελέχη και μέλη του κόμματος στην περιοχή, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς και δημοτικούς φορείς καθώς και με τον Εμπορικό Σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η βουλευτής επισκέφθηκε το Περιφερειακό Εργαστήριο Γεωργικών Εφαρμογών και Αναλύσεων Λιπασμάτων (ΠΕΓΕΑΛ), όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που προκαλεί στη λειτουργία του Εργαστηρίου η διαθεσιμότητα. Συνομίλησε με τους εργαζομένους στον Δενδροκομικό Σταθμό καθώς και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φυτωριούχων Σ. Σαλλή, όπου συζήτησε για ζητήματα λειτουργίας των υπηρεσιών αλλά και εκείνα που θέτει η πρωτογενής ανάπτυξη και συγκεκριμένα την ολιγωρία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει ζωτικής σημασίας προβλήματα των φυτωριούχων, που πλήττουν άμεσα και τις εξαγωγές του κλάδου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας και συζήτηση με τους εργαζόμενους και τη διευθύντρια, Παρασκευή Ρούσσα σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργεί η πολιτική περικοπών των δημοσίων δαπανών, της κυβέρνησης, η οποία έχει οδηγήσει, για παράδειγμα, σε κρίσιμες, για τη λειτουργία του Κέντρου, ελλείψεις προσωπικού (π.χ. καθαρίστριες).

Κατόπιν η βουλευτής επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, Αντώνη Κλαδούχο και συζήτηση με εργαζόμενους του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βουλευτής σε δηλώσεις της περιέγραψε μια κυβέρνηση «άκρως επικίνδυνη για τον τόπο», που «το μόνο που προωθεί είναι μέτρα κατά των νοικοκυριών. Μέτρα κατά των μισθωτών. Κατά των συνταξιούχων. Κατά των νέων. Κατά των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Κατά των αγροτών. Μέτρα που το μόνο που κάνουν είναι να κάνουν μη βιώσιμο το χρέος. Να συνεχίζουν έναν φαύλο κύκλο». 

Με πληροφορίες από peloponnisiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης