Η Φωτεινή Δάρρα εντυπωσίασε το ελληνικό και διεθνές κοινό στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017, 09:30
Η Φωτεινή Δάρρα εντυπωσίασε το ελληνικό και διεθνές κοινό στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου!
Για πρώτη φορά και με ειδική τιμητική άδεια βρέθηκε η Φωτεινή Δάρρα στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου όπου εντυπωσίασε με την επιβλητική της παρουσία, την αισθαντική φωνή της, και την άμεση επαφή της με το κοινό!

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τη συνοδεία των εκλεκτών μουσικών της, παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με τραγούδια από ολο τον κόσμο αλλά και διασκευές των τραγουδιών της Τζένης Βάνου
που έχει δισκογραφήσει και έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

«Αν είναι η αγάπη αμαρτία» «Σ’ αγαπώ», «Θα κλείσω τα μάτια», «Έλα για απόψε», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Αγάπη που γινες», «Spente le stele», «Cancao do mar», ήταν μερικά μόνο από τα τραγούδια της βραδιάς που χειροκροτήθηκαν θερμά, στο αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο που σώζεται σχεδόν άθικτο και αποτελεί κόσμημα για τα νησιά των Κυκλάδων.

Με τη χαρακτηριστική αέρινη αλλά και δυναμική ερμηνεία της καθήλωσε  το διεθνές κοινό από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην ορχήστρα του αρχαίου θεάτρου.

Η μαγική βραδιά έκλεισε με συνεχόμενα encore που δεν την άφηναν να αποχωριστεί το κοινό της!

Επόμενοι σταθμοί του εφετινού ταξιδιού ανά την Ελλάδα είναι:

Σίφνος Πλατύς Γιαλός 7 Αυγούστου, Θερποπύλεια 2017 Κάστρο Λαμίας 28 Αυγούστου, Σαντορίνη Φεστιβάλ IFESTIA 16 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Παπάγου 21 Σεπτεμβρίου, Σύρος Θέατρο Απόλλων 18 Οκτωβρίου.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι σταθμοί της περιοδείας!


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017, 09:30