Το αριστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος» μετά την τεράστια επιτυχία τη χειμερινή σεζόν, συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία. Το Σάββατο 28 Μαΐου στο Κιν/θέατρο Σελεπιτσάρι στο Κερατσίνι και ώρα 7.30 μ.μ.

Ο αγαπημένος των παιδιών Χάρης Ρώμας σκηνοθέτησε , διασκεύασε και έγραψε τους στοίχους των τραγουδιών, ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει επιμελειθεί τη μουσική, ενώ χορευτικά το θίασο έχει καθοδηγήσει ο Φώτης Μεταξόπουλος, τα κοστούμια έχει σχεδιάσει η Σήλια Δεμίρη, ενώ την παράσταση φωτίζει ο Γιώργος Βαζαίος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τιμές εισιτηρίων: Παιδικό 6ευρώ – Ενηλίκων 8ευρώ

Πληροφορίες Τηλ: 6944.283935

Λίγα λόγια για το έργο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το έργο βασίζεται σε μία γοητευτική ιστορία που έχουν γράψει οι Αδερφοί Γκριμ, γνωστοί για τις μεγάλες τους επιτυχίες στη συγγραφή παραμυθιών.

Το πασίγνωστο διαχρονικό παραμύθι για τον Πρίγκιπα που έγινε Βάτραχος, είναι εμπλουτισμένο με στοιχεία από την ελληνική μυθολογία. Μας ξανά φέρνει στα χρόνια της αθωότητας και μας θυμίζει έννοιες έννοιες όπως η δύναμη της φιλίας η σημασία της εσωτερικής ομορφιάς και της αγάπης!

Πρόκειται για μία παράσταση με μουσική χορό τραγούδι γέλιο θέαμα που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε διαχρονικές αξίες…»

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλλα Μπονάτσου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιντζής, Βασίλης Μαμωνάς.

Eπόμενη παράσταση:

Κυριακή 29 Μαΐου – Ώρα 7.30μ.μ.

 «Κηποθέατρο Νίκαιας»

Τιμές εισιτηρίων: Παιδικό 6ευρώ – Ενηλίκων 8ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης