«Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας» με τον Γιώργο Ηλιόπουλο στο Lunar Space

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, 16:00
«Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας» με τον Γιώργο Ηλιόπουλο στο Lunar Space

Η παράσταση «Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας» είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύγχρονου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του. Για μια (άκρως καταστροφική) βραδιά με εκρηκτικό γέλιο και κινηματογραφικές εναλλαγές, το «The summer destruction» edition της πολυαγαπημένης παράστασης έρχεται στο Lunar Space.

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και τη στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα, από μια λάθος στροφή του μυαλού, τα τινάζει όλα στον αέρα.

Πλέον, πρέπει να αντιμετωπίσει τον χαμό που δημιούργησε…

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικό ρυθμό δημιουργεί επί σκηνής ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων, καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ήρωα που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τον εαυτό μας.

Το χιούμορ και η συγκίνηση στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς. Οι μουσικές επιλογές και το set up της παράστασης επίσης έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά. Άλλωστε ο υπότιτλος, εάν δανειστούμε μια σκέψη του ήρωα, είναι: «Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να είναι»;

Σημείωση: Η είσοδος στο Lunar Space πραγματοποιείται από την οδό Πολυκράτους 6 (μέσω ιδιωτικού δρόμου).

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, 16:00