To 2ο Φεστιβάλ “Ήχος και Εικόνα” θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 24  Ιουλίου έως και την Κυριακή 2 Αυγούστου 2009, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά της Σαντορίνης με καλεσμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, οι οποίοι με έργα πρωτότυπα και κλασικά θα συμπράξουν στην ομορφιά της δημιουργίας μέσα στο χώρο και το χρόνο.

31.07.09 –  ΘΕΑΤΡΙΚΟ : «ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ», Φ. ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημείωμα του σκηνοθέτη:«Το Υπόγειο» είναι ένα έργο που τραυματίζει, αγγίζει, συγκινεί και ταυτόχρονα κεντρίζει την ψυχή και το μυαλό του καθενός μας, ελπίζοντας πως θα ‘ρθει η στιγμή της αυτολύτρωσης και της γαλήνης με αβίαστο τρόπο λίγο πριν το τέλος…..

Όπως όλοι οι ήρωες των βιβλίων του Ντοστογιέφσκι έτσι και ο ήρωας του συγκεκριμένου έργου: «Το Υπόγειο», είναι ένας άνθρωπος που παλεύει με τους δαίμονες της ίδιας του της ύπαρξης. Απώτερος σκοπός του είναι να μαστιγώσει, να πληγώσει και να βλάψει την αφεντιά του, όπως άλλωστε αναφέρει και ο ίδιος. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να θεραπευτεί. Στην ουσία φοβάται να αντιμετωπίσει και να αγαπήσει τις αλήθειες του εαυτού του…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Χρυσή Αμπλά   Ηθοποιός: Ήλιος Σαιγί

Φωτισμοί: Κώστας Κολιοφώτης, Γιάννης Ανδρουλάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης