Ακραίος εναέριος χορός από την Κατερίνα Σολδάτου στην Κέρκυρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, 17:33
Ακραίος εναέριος χορός από την Κατερίνα Σολδάτου στην Κέρκυρα

Η  aerial performer Κατερίνα Σολδάτου ταξιδεύει στην Κέρκυρα για ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο! Η φημισμένη για αντίστοιχες δράσεις στον ακραίο εναέριο χορό Κατερίνα Σολδάτου δίνει την ευκαιρία και μοιράζεται τις εμπειρίες, τις τεχνικές και τη γνώση της απ'όλες τις δράσεις και κυρίως αυτές που αφορούν στη θάλασσα. 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει δύο μονοήμερες εκδρομές με το ιστιοπλοϊκό Darinka II στις 22 και 23 Ιουνίου με σημείο εκκίνησης τη μαρίνα Γουβιών.

Από το πρωί έως αργά το απόγευμα το πρόγραμμα μέσω μιας όμορφης εκδρομής στις βορειοανατολικές ακτές της Κέρκυρας περιλαμβάνει μάθημα, πολλαπλές παρουσιάσεις χορογραφιών και τεχνικών στα πανιά, ανάλυση και βοήθεια καθώς ενδιάμεσα στάση για μπάνιο και χαλάρωση. 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα δημοσιευθεί οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα μπορούν να μοιραστούν και οι συμμετέχοντες από την επίσημη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/beyondaerialdancing

Απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να είναι άνω των 18 ετών καθώς και η ενασχόληση τους με τον εναέριο χορό να είναι τουλάχιστον για ένα χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο  email : beyondaerialgreece@gmail.com   , τηλεφωνικώς στο 6949274632 ή με μήνυμα στη σελίδα στο facebook www.facebook.com/beyondaerialdancing

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, 19:09