Μια συναρπαστική διαδραστική εμπειρία που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους από το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ανακαλύψτε μερικά από τα πιο σύγχρονα ρομπότ στον κόσμο, περιηγηθείτε στις μοναδικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας και ζήστε μια απόλυτη εμπειρία στη μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίστε το ντροπαλό γαλλικό ανδροειδές ρομπότ Reety, τον Pepper, τον Pando, τον Aibo, το μοναδικό ρομπότ-σκύλο από την Ιαπωνία, την αξιαγάπητη Kiki, τον τέταρτης γενιάς PromobotV4, αλλά και τον SociBot από τη Βρετανία, που συνεχώς αλλάζει πρόσωπα και εκφράσεις…

Παίξτε με τις απίστευτες ρομπότ-μέδουσες, γνωρίστε το πρώτο ρομπότ-ψάρι που δημιουργήθηκε ποτέ, κάντε μια βόλτα με το ηλεκτρικό σκούτερ, παρακολουθήστε το εντυπωσιακό TheaterofRobots και το φαντασμαγορικό TeslaShow και δοκιμάστε τις απίθανες φιγούρες του απόλυτου dancegame Just Dance με τον αισθητήρα kinect.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα παίξτε με το Bb8 droid και με Jedi φωτόσπαθα, δοκιμάστε την κάσκα Μεικτής Πραγματικότητας Hololens, παίξτε με το Sony Xperia Projection Game, το οποίο μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια σε διαδραστική οθόνη αφής, θαυμάστε 3D εκτυπωτές, γίνετε για λίγο αστροναύτης, κάντε μια βόλτα στον γαλαξία μας και ζήστε τη ζωή ενός αστεριού… Αυτά και άλλα πολλά σάς περιμένουν στη μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, τη City of Robots.

Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας στο Πρότυπο Διαδραστικό Κέντρο Ψηφιοποίησης και Νέων Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών (FutureReality) του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η είσοδος στο Future Reality είναι δωρεάν.


 

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Με την επιμέλεια και την εγκυρότητα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

 

Επισκεφθείτε το site της έκθεσης για περισσότερες πληροφορίες: http://cityofrobots.gr

Πληροφορίες:
 

Έναρξη λειτουργίας έκθεσης: Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Ωράριο λειτουργίας:

ΔΕΥΤΕΡΑ        ΚΛΕΙΣΤΑ        
ΤΡΙΤΗ              09:00-13:30        
ΤΕΤΑΡΤΗ        09:00-13:30        
ΠΕΜΠΤΗ         09:00-13:30        
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   09:00-20:00        
ΣΑΒΒΑΤΟ        11:00-20:00        
ΚΥΡΙΑΚΗ         10:00-19:00        

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ:

•    Γενική είσοδος: 10 ευρώ
•    4 ατόμων: 32 ευρώ
•    Ανεργίας & φοιτητικό: 8 ευρώ
•    Α.Μ.Ε.Α.: 7 ευρώ

Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ επικοινωνίας: 212 254 0000
 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης