Εγκαίνια τμημάτων Φωτογραφίας και Ζωγραφικής Ενηλίκων Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α.

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012, 15:55
Εγκαίνια τμημάτων Φωτογραφίας και Ζωγραφικής Ενηλίκων Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α.
Το υψηλό επίπεδο δουλειάς που επιτελείται στα καλλιτεχνικά τμήματα Φωτογραφίας και Ζωγραφικής ενηλίκων του Οργανισμού Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού (Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α.) του Δήμου Κιλκίς, έδειξαν για μια ακόμη φορά φέτος οι μαθητές των εν λόγω τμημάτων.

Τα 15 μέλη της Ομάδας Φωτογραφίας και οι ισάριθμοι μαθητές του τμήματος Ζωγραφικής, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων εκθέσεών τους, παρουσίασαν στο κοινό του Κιλκίς επιλεγμένα έργα τους, που σχολιάστηκαν θετικά τόσο για την αισθητική όσο και την αρτιότητά τους.

Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 στον δημοτικό κήπο παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς και των δασκάλων των τμημάτων, Θανάση Τσιτάκη (φωτογραφίας) και Αντώνη Παπαδόπουλου (ζωγραφικής). Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ κ. Αναστάσιος Αμανατίδης ο οποίος μιλώντας για το έργο τόσο των δασκάλων όσο και των μαθητών εκφράστηκε με επαινετικά λόγια.

Η έκθεση που φιλοξενείται στον δημοτικό κήπο, θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.

Σημειώνεται τέλος, ότι η παρουσίαση των τμημάτων του ΟΠΟΝΓΑ ολοκληρώνεται για φέτος την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, με τη μουσική εκδήλωση από τα παιδιά του Τμήματος Αρμονίου στις 8 μ.μ., καθώς και τη μεγάλη συναυλία από τα τμήματα κιθάρας που ακολουθεί στις 9 μ.μ..

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012, 15:56