Είναι επιθυμία εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Στο μυαλό χιλιάδων μουσικόφιλων αποτελεί μια από τις τελευταίες μπάντες – μύθους. Ο λόγος για τους Guns n’ Roses και τη φημολογία περί επανένωσης των μελών τους για μία και μοναδική εμφάνιση στον τελικό του Aμερικανικού rugby, τον Φεβρουάριο του 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος είχε αφήσει να του ξεφύγει σε δημόσια εμφάνισή του στις 8 Φεβρουαρίου ότι «δεν θα είχα πρόβλημα για μια επανένωση». Παράλληλα, ο Slash είχε πει ότι «θα δεχόταν να ξανασυνεργαστεί με τον Axl, μόνο αν ερχόταν και του ζητούσε συγνώμη».

Η τετράδα των Axl Rose, Slash, Duff McKagan και Izzy Stradlin φαίνεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το πολυπόθητο «reunion». Αν τελικά γίνει αυτό τότε τα drums θα αναλάβει είτε ο Steven Adler είτε ο Matt Sorum, ενώ την μπάντα θα πλαισιώνει και ο Dizzy Reed στα πλήκτρα.

Ένα είναι σίγουρο. Σε ενδεχόμενη εμφάνισή τους στο Superbowl, οι αντιδράσεις θα είναι πολύ λιγότερες αν ο Axl Rose βάλει άλλους στίχους στον Αμερικάνικο εθνικό ύμνο τη στιγμή που πίσω του θα υπάρχει ο Slash με το κλασσικό καπέλο να συνοδεύει με την κιθάρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης