Με στόχο να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο της Αθήνας, μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα, η Ελληνική Θεαμάτων και η Πανελλήνια Ένωση Ελεύθερου Θεάτρου, συμμετέχουν ενεργά στην πρωτοβουλία «Παρασκευή στην Αθήνα» .

Θεωρώντας ότι αυτή δράση συμβάλλει στην αναζωογόνηση του ταλαιπωρημένου κέντρου, προτρέπει το κοινό να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και παράλληλα να επωφεληθούν από τις προσφορές που υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενισχύοντας αυτήν την προσπάθεια, η Ελληνική Θεαμάτων και η Πανελλήνια Ένωση Ελεύθερου Θεάτρου δίνουν τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων με έκπτωση 50%, προσφέρουν έκπτωση 50% στα εισιτήρια των θεάτρων τις Παρασκευές 16,23,30/3 & 6/4/2012. Τα θέατρα που συμμετέχουν σ’ αυτή τη δράση είναι:

ΑΘΗΝΑ
ΑΘΗΝΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΟΣ
ΑΛΜΑ
ΑΛΦΑ
ΑΜΙΡΑΛ
ΑΠΟΘΗΚΗ
ΒΕΑΚΗ
ΒΡΕΤΑΝΙΑ
ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ
ΙΛΙΣΙΑ
ΚΙΒΩΤΟΣ
ΛΑΜΠΕΤΗ
ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ
Στο ΠΑΛΛΑΣ θα διατεθούν 350 εισιτήρια σε όλες τις ζώνες με έκπτωση 20% για την Παρασκευή 6 Απριλίου με σειρά προτεραιότητας.

Οι θεατές θα πρέπει να αναφέρονται στη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα» όταν προσέρχονται στο ταμείο του θεάτρου για να αγοράσουν τα εισιτήρια και να έχουν το δικαίωμα της ειδικής έκπτωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης