Μια βραδιά, αφιερωμένη στο Ελληνικό Rock και την ιστορία του, έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο ‘Αργους την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009 στην εκδήλωση – συναυλία που διοργάνωσαν μαζί το 1ο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ και το 1ο ΣΕΚ ΑΡΓΟΥΣ. Απόλαυσαν μια ταινία με την ιστορία του Ελληνικού Rock, που ξεκίνησε με τον Bill Halley το 1955, τραγουδιστή του πρώτου Rock τραγουδιού (Rock Around the Clock), ρίζωσε στην Ελλάδα με τους Charms, Idols, Olympians, Διονύση Σαββόπουλο, Παύλο Σιδηρόπουλο και Νικόλα Άσιμο, συνεχίστηκε με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλη Γερμανό, Φατμέ, Πυξ Λάξ, αδελφούς Κατσιμίχα και μέχρι σήμερα συνεχίζει να συγκινεί με τους Όναρ, Ενδελέχεια, Υπόγεια Ρεύματα, Ονιράμα και άλλα σχήματα.

Μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, ροκ μπαλάντες, ερωτικές μελωδίες, οργισμένοι στίχοι, αλλά και καυστικά σχόλια, τολμηρή σάτιρα, πειράγματα και το κέφι μιας καλής ροκ παρέας συναντήθηκαν αυτή την βραδιά και μέσα στην ταινία των μαθητών του Ηλεκτρονικού τομέα του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ και 1ου ΣΕΚ ΑΡΓΟΥΣ με τίτλο: “ΤΟ ΡΟΚ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ …ΠΑΡΕΛΘΟΝ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί και το γνωστό Rock συγκρότημα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ που τα μέλη του ανταποκρίθηκαν, στην πρόσκληση των μαθητών του Ηλεκτρονικού τομέα να αφιερώσουν μια βραδιά στο Ελληνικό Ροκ και την ιστορία του.

Το 1ο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ και το 1ο ΣΕΚ ΑΡΓΟΥΣ τίμησαν τα μέλη του συγκροτήματος για τη προσφορά τους στο Ελληνικό τραγούδι με ειδική πλακέτα. Τις πλακέτες έδωσαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Νομού Αργολίδας κ. Αγγελόπουλος Δημήτριος, ο Αντινομάρχης κ. Αντωνόπουλος Δημήτριος, ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ κ. Τσιπιανίτης Νικόλαος και ο Διευθυντής του 1ου ΣΕΚ ΑΡΓΟΥΣ και εκπρόσωπος της ΟΠΑΝΑΡ κ. Καχριμάνης Πέτρος. Τα μέλη του συγκροτήματος συγκινημένα, ευχαρίστησαν για την τιμή που τους επιφυλάχτηκε και για την πρόσκληση, τους διοργανωτές μαθητές και τα σχολεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συναυλία που ακολούθησε, Για 2,5 σχεδόν ώρες το κοινό αφέθηκε στα χέρια του Γρηγόρη Κλιούμη, του Κώστα Παρίση, του Αποστόλη Καλτσά και του Τάσου Πέππα. Ένα ασφυκτικά γεμάτο θέατρο από νέα παιδιά ..και όχι μόνο, δεν σταμάτησε καθόλου να τραγουδά μαζί με τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, όλες τις επιτυχίες τους και όλοι μαζί έδωσαν μια κοινή υπόσχεση …να συναντηθούν σύντομα και πάλι για να ζήσουν παρόμοιες στιγμές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης