Άννα Πανταζοπούλου - «Αφού το θες»: Δείτε το νέο της video clip

Άννα Πανταζοπούλου - «Αφού το θες»:  Δείτε το νέο της video clip
Η Άννα Πανταζοπούλου, πραγματοποιεί τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, ενώ πρόσφατα ανέβασε το νέο της video clip με την εξαιρετική επανεκτέλεση του τραγουδιού «Αφού το θες» του Μανώλη Χιώτη!

Η Άννα Πανταζοπούλου εκτός από τις μουσικές της σπουδές στο Ωδείο Αθηνών, όπου κάνει φωνητικά και μουσική, είναι ταυτόχρονα τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε τις πρώτες της εμφανίσεις πριν δυο χρόνια σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, ενώ εφέτος πραγματοποίησε εμφανίσεις σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, με έντεχνο και σύγχρονο μουσικό ρεπερτόριο.
Να πούμε ότι, το νέο video clip της Άννας Πανταζοπούλου αποτελεί επανεκτέλεση ενός «κλασικού» λαϊκού τραγουδιού με τίτλο «Αφού το θες» ένα τραγούδι που έγραψε το 1956-57 ο μεγάλος συνθέτης, Μανώλης Χιώτης και η Άννα Πανταζοπούλου το μετατρέπει σε μια ομολογουμένως «φρέσκια» και κεφάτη διασκευή!

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν πριν ένα μήνα σε περιοχές της Αθήνας και συγκεκριμένα, στα «Αναφιώτικα» στην περιοχή της Ακρόπολης, στην ταβέρνα «Κληματαριά» στο Μοναστηράκι και στην παραλία του Αγ. Κοσμά με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ορέστη Τσιτούρη.

Δείτε το video clip:


Έπαιξαν οι μουσικοί:
 

Αλέξανδρος Κεντρής: μπουζούκι
Σταμάτης Πετσάκος: κιθάρα, φωνητικά
Γιώργος Ρέβελας: μπάσο
Φοίβος Ανδριόπουλος: τύμπανα
Κώστας Αναστασόπουλος: πλήκτρα
Ηχογράφηση, μίξη, mastering: Δημήτρης Ντελής (studio 222)

Η Άννα Πανταζοπούλου με αφορμή την παρουσίαση του videoclip, γράφει χαρακτηριστικά:

«Και αφού περπατήσαμε σε όμορφες γειτονιές της Αθήνας, με άρωμα γιασεμιού, μουσική Χιώτη και καλή παρέα, κάναμε μια ¨στάση¨ στην κυβερνοχώρα για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, μαζί σας αυτή τη φορά…Ελπίζω η παρέα μας να μεγαλώνει και να μας δίνει την ώθηση να εκδηλώνουμε τις ανησυχίες μας και την έμπνευσή μας, με υπόβαθρο πάντα την αγάπη μας για τη μουσική.. Καλό μας ταξίδι λοιπόν!»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018, 15:08