Σε λίγες εβδομάδες θα γνωρίζουμε ποια από τις δύο πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου θα φιλοξενήσει τον επόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Γλασκώβη και το Λίβερπουλ εξακολουθούν να είναι υποψήφιες για να φιλοξενήσουν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του επόμενου έτους, όπως ενημέρωσε την Τρίτη το BBC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης, οι διοργανωτές της Eurovision πήραν την απόφαση ότι ο διαγωνισμός δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί στο Κίεβο και αντ′ αυτού θα λάβει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Έκτοτε, επτά πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύφθηκε ότι είχαν προκριθεί με βάση την «ικανότητα και την εμπειρία» τους στη φιλοξενία εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας, με το Μπέρμιγχαμ, τη Γλασκώβη, το Λιντς, το Λίβερπουλ, το Μάντσεστερ, το Νιούκαστλ και το Σέφιλντ.

Την Τρίτη, το BBC επιβεβαίωσε ότι αυτή η λίστα είχε συντομευθεί, με τη Γλασκώβη και το Λίβερπουλ να είναι πλέον οι μόνες πιθανές πόλεις που θα φιλοξενήσουν τη Eurovision του επόμενου έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λίγες, πάντως, εβδομάδες θα έχουμε την επίσημη απάντηση για την πόλη που θα χτυπήσει σε ρυθμούς Eurovision την άνοιξη του 2023.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης