Ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μάνος Πυροβολάκης στη Ρεματιά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019, 08:58
Ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μάνος Πυροβολάκης στη Ρεματιά

Τη συνάντηση δύο σημαντικών τραγουδοποιών, του Νίκου Ζιώγαλα και του Μάνου Πυροβολάκη, φιλοξενεί το Σάββατο 13 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης. Το ραντεβού τους επί σκηνής σηματοδοτεί ταυτόχρονα και τη συνάντηση δύο μουσικών παραδόσεων καθώς οι δύο καλλιτέχνες, εκτός από τραγούδια της δικής τους δισκογραφίας, παρουσιάζουν και τραγούδια από την ελληνική παράδοση και τις περιοχές από όπου προέρχονται, τη Μακεδονία και την Κρήτη, αντίστοιχα, με τη λύρα και το νταούλι σε μια μοναδική  μουσική συνύπαρξη να μας καλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Μαζί τους οι:

Οδυσσέας Τσάκαλος (ντραμς – τραγούδι – φωνητικά)

Βαγγέλης Μαρκαντώνης (ηλεκτρικό μπάσο – τραγούδι – φωνητικά)

Αποστόλης Βαλαρούτσος (ηλεκτρική κιθάρα  - τραγούδι – φωνητικά)

Δημήτρης Κούστας (ακορντεόν – φωνητικά )

Βαγγέλης Μαμαλάκης (λαούτο – κιθάρα )

Στάθης Παπανδρέου (στον ήχο)

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων.

Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου


 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019, 08:59