Ο Weeknd αποκάλυψε το μάθημα που του δίδαξε ο Κουίνσι Τζόουνς

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021, 10:23
 Ο Weeknd αποκάλυψε το μάθημα που του δίδαξε ο Κουίνσι Τζόουνς

Ο Weeknd φορτίστηκε συναισθηματικά, όταν θυμήθηκε το μάθημα που άντλησε από τον Κουίνσι Τζόουνς, στην πρώτη τελετή απονομής των Music Action Awards της οργάνωσης Black Music Coalition, στο Λος Άντζελες.

Ο Καναδός σούπερ σταρ τιμήθηκε με το Ανθρωπιστικό Βραβείο Κουίνσι Τζόουνς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τρόπαιο που απονέμεται σε κάποιον «που εστιάζει την προσοχή στη φυλετική και κοινωνική αδικία και ευαισθητοποιεί παγκοσμίως».

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Weeknd είπε: «Στην πραγματικότητα γνώρισα τον Κουίνσι Τζόουνς στο Βέγκας εδώ και πολύ καιρό. Εμφανίστηκε σε μια από τις παραστάσεις μου και όταν κατέβηκα από τη σκηνή, περίμενε στο πλάι. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που τον γνώρισα και υπήρχαν θαυμαστές από την άλλη πλευρά που φώναζαν και προσπαθούσαν να αποσπάσουν την προσοχή μου, αλλά ήμουν τόσο συγκεντρωμένος σε αυτόν».
Αποκαλύπτοντας το μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, ο καλλιτέχνης ανέφερε: «Ο Κουίνσι μου είπε: “Πήγαινε να βγάλεις φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα και θα είμαι ακόμα εδώ να περιμένω. Είναι απλώς πιο σημαντικά”».
«Και μου έμεινε μέχρι σήμερα. Μου δίδαξε ένα μάθημα εκείνη τη στιγμή ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τους ανθρώπους και το να δίνεις πίσω είναι πάντα καλύτερο από το να λαμβάνεις » υπογράμμισε.

Ο Weeknd πρόσθεσε ότι το βραβείο ήταν το «καλύτερο που έχει λάβει στη ζωή του».

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021, 10:23