Eric Gales «Round 2» στον Σταυρό του Νότου

Τον κιθαρίστα Eric Gales θα απολαύσουμε εκ νέου στη χώρα μας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, με την Αθήνα να αποτελεί ξανά σταθμό της περιοδείας του, μετά την πρώτη του πολυσυζητημένη εμφάνιση τον περασμένο Μάρτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Eric Gales κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «The Eric Gales Band» το 1991, σε ηλικία 16 ετών, αποδεικνύοντας πως ήταν ένα παιδί θαύμα και κάνοντας κοινό και κριτικούς να αναφέρονται σ’ αυτόν ως «μετενσάρκωση του Jimi Hendrix».

Blues και rock, τραγούδια από τη δισκογραφία του, διασκευές γνωστών αγαπημένων, αλλά και λιγότερο γνωστών τραγουδιών και κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο θα επιχειρήσουν να μας ταξιδέψουν στον δικό του κόσμο και θα γεμίσουν την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου με τη μαγεία της φωνής και της κιθάρας του Eric Gales.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταυρός Του Νότου – Κεντρική Σκηνή

Φραντζή & Θαρύπου 35 Τηλέφωνο: 210 9226975

25 Νοεμβρίου 2018

21:00

Εισιτήρια

Προπώληση: 25€ – για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
Προπώληση: 28€
Ταμείο: 32€



«Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Χυτήριο

Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μέσα από μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύγχρονου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του. Ο Γιώργος είναι «ένας σημερινός άντρας» που επιτέλους βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες, καταφέρνει να είναι μαζί της και την στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού, τα τινάζει όλα στον αέρα… Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει τον χαμό που δημιούργησε…

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου
Ερμηνεία: Γιώργος Ηλιόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου
Γραφιστικά: Θοδωρής Σαράφης

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 40 λεπτά με 10λεπτο διάλειμμα
Πολυχώρος Χυτήριο
Κυριακή 21:00
Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 12€
Φοιτητές, άνεργοι, παιδικό, άνω των 65 και ΑμΕΑ: 10€

Ώρες ταμείου: Καθημερινά 5.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.
Τηλέφωνα κρατήσεων – Πληροφορίες.: 210 3412313



Christmas Gala – Christmas Theater της Αθήνας

Εδώ και χρόνια τα μεγαλύτερα μπαλέτα όλου του κόσμου οργανώνουν το Christmas Gala, μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα πιο λαμπρά αστέρια του κλασικού χορού. Στη Ρωσία, το σπουδαιότερο γίνεται στη Μόσχα, στο Κρεμλίνο και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες γιορτές για τους λάτρεις του κλασικού μπαλέτου.

Μια τέτοια γιορτή θα ανοίξει το Christmas Theater της Αθήνας και μαζί με αυτήν θα ανοίξει και η αυλαία των εφετινών γιορτών. Δώδεκα από τους καλύτερους χορευτές των θεάτρων Μπολσόι και Μαριίνσκι ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας αποδεικνύουν ότι το μπαλέτο είναι μια μεγάλη γιορτή.

Σπουδαίοι κορυφαίοι χορευτές που αποτελούν την αφρόκρεμα της σπουδαίας ρωσικής παράδοσης του κλασικού μπαλέτου θα μας παρουσιάσουν αποσπάσματα από διάσημες παραστάσεις όπως «Η Λίμνη των Κύκνων», «Η Ωραία Κοιμωμένη», «Καρυοθραύστης», «Ζιζέλ», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Δον Κιχώτης», «Κουρσάρος» κ.ά.

Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ)

25 Νοεμβρίου 2018 Κυριακή 20:00

Εισιτήρια

Πλατεία (θεατρικά καθίσματα)

VIP Ζώνη: Κανονικό 60€

Α Ζώνη: Κανονικό 50€

Β Ζώνη: Κανονικό 40€

Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας)

Γ Ζώνη: Κανονικό 30€, Παιδικό – Εφηβικό – Φοιτητικό – 65+, Ανέργων, Πολύτεκνων: 15€
Δ Ζώνη: Κανονικό 24€, Παιδικό – Εφηβικό – Φοιτητικό – 65+, Ανέργων, Πολύτεκνων: 12€
Ε Ζώνη: Κανονικό 18€, Παιδικό – Εφηβικό – Φοιτητικό – 65+, Ανέργων, Πολύτεκνων: 9€

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες 211 77 01 700



«Dr. Jekyll & Mr. Hyde»

Ο Πάρης Μαντόπουλος και η ομάδα Θεάτρου και Χορού MoveInContact, συνεχίζοντας το ταξίδι τους στη φανταστική λογοτεχνία, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την γκόθικ νουβέλα του Robert Louis Stevenson Dr. Jekyll & Mr. Hyde.

Ο Dr. Jekyll προσπαθώντας να διαχωρίσει την παρουσία του καλού και του κακού στην συνείδηση του ανθρώπου πειραματίζεται με τον εαυτό του δοκιμάζοντας ένα κοκτέιλ βαμμάτων δικής του κατασκευής. Στην διάρκεια των πειραμάτων ο Dr. Jekyll μεταμορφώνεται σε μια νέα προσωπικότητα τον Mr. Hyde. Οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Ο Hyde απορροφώντας την κακή πλευρά του Jekyll μετατρέπεται σε έναν βάναυσο και αιμοσταγή δολοφόνο που τεμαχίζει τα θύματα του δίχως έλεος αιχμαλωτίζοντας στην ουσία τον Jekyll σε ένα πόλεμο μεταξύ καλού και κακού, συνειδητού και ασυνείδητου. Αντιμετωπίζοντας τον διαιρεμένο και αποπροσανατολισμένο εαυτό του τις στιγμές που επανέρχεται στα λογικά του ο Jekyll συνειδητοποιεί ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αντιμετωπίσει τον Hyde…

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-Χορογραφία-Διασκευή: Πάρης Μαντόπουλος
Μετάφραση: Ιφιγένεια Ντούμη
Μουσική Επιμέλεια: Πάρης Μαντόπουλος

Παίζουν:

Νικήτας Αναστόπουλος, Ελένη Ζουρελίδου, Ολίνα Μανωλοπούλου, Σάββας Σωτηρόπουλος, Νίκος Τσιμάρας

Διάρκεια: 90 λεπτά
Θέατρο Αργώ
Κυριακή 19:00
Σάββατο 21:00
Εισιτήρια
Κανονικό: 12€
Μειωμένο: 8€



Dalian Acrobatic Troupe

Οι Κινέζοι Ακροβάτες έρχονται εκ νέου στην Αθήνα! Με τον πολυβραβευμένο ακροβατικό θίασο Dalian.

Η σημαντικότερη κινέζικη ακροβατική ομάδα του κόσμου, «Dalian Αcrobatic Τroupe» ήδη από το 1951 έχει βραβευθεί πολυάριθμες φορές από το Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας για την εξαιρετική συμβολή της στον «Εθνικό Πολιτισμό» της Κίνας. Συνολικά έχει λάβει περισσότερα από 200 αναγνωρισμένα βραβεία, τόσο στην Κίνα όσο και στο εξωτερικό και η προσφορά της ομάδας αποτελεί ένα ανεκτίμητο πολιτιστικό αγαθό της άυλης κινέζικης κληρονομιάς.

Η «Dalian Αcrobatic Τroupe» ιδρύθηκε πριν 67 χρόνια ως μια μικρή ομάδα ακροβατών και σήμερα μετρά περισσότερους από 200 καλλιτέχνες και κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους ακροβατικούς θιάσους του κόσμου. Έχει περιοδεύσει σε δεκάδες χώρες και έχει κερδίσει την καταξίωση σε ασιατικό και διεθνές επίπεδο.

Ο θίασος κατέκτησε την παγκόσμια φήμη του χάρη στις μοναδικές περιοδεύουσες παραστάσεις, όπου συνδυάζουν την κινέζικη ακροβατική τέχνη, στοιχεία ρωσικού μπαλέτου, εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά, επιδέξιες χορογραφίες Kung Fu, την απαράμιλλη βουδιστική παράδοση, «το θέατρο της Μαγείας», τις τεχνικές αιώρησης. Μια θεαματική εμπειρία 53 ακροβατών-χορευτών, 12 τόνων σκηνικών, φωτιστικών και ηχητικών εφέ. Μία εμβληματική παράσταση που έχει κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό.

Ένα πρωτοφανές θέαμα, όταν τα ακροβατικά χορογραφούνται και το μπαλέτο κόβει την ανάσα.

Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do)

25 Νοεμβρίου 2018 Κυριακή 12:00 16:00

Εισιτήρια

VIP: 38€
Α Ζώνη: 32€
Β Ζώνη: 25€
Γ Ζώνη: 18€
Δ Ζώνη: 12€



«Το βαλς των δέντρων και του ουρανού» του Jean-Michel Guenassia

Οι τελευταίες μέρες ενός από τους σημαντικότερους ζωγράφους όλων των εποχών, του Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Μια παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Jean-Michel Guenassia για τον μυστηριώδη θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη μέσα από τον έρωτα μιας γυναίκας που τόλμησε να δει τον ήλιο χωρίς να τυφλωθεί.

Συντελεστές:

Κείμενο: Jean-Michel Guenassia
Μετάφραση: Ειρήνη Αποστολάκη
Θεατρική Απόδοση: Ελένη Ερήμου, Κώστας Παπαπέτρου
Δραματουργία: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Michael Seibel
Σκηνικό, Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Μουσική: Κώστας Χαριτάτος
Κίνηση: Έλενα Κουρκούλη
Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Motion Graphics Βαγγέλης Καλαϊτζής –
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννης Μπόγρης
Art Work: Λουκάς Μελάς
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Παραγωγή: ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ ΑΕ

Ερμηνεύουν:

Ελένη Ερήμου, Δημήτρης Καλαντζής, Αντώνης Ραμπαούνης, Ελένη Δαφνή, Γιάννης Μπόγρης

Θέατρο Γκλόρια
Κυριακή 19:15
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00
Εισιτήρια
Α Ζώνη: 18€
Β Ζώνη: 15€
Άνω των 65: 12€
Ανέργων/Φοιτητικό/Ομαδικό: 10€
Ομαδικά (άνω των 10 ατόμων): 10€
Ατέλειες ηθοποιών: 5€

«Θείος Βάνιας» του Άντον Τσέχωφ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Για πολλά χρόνια ο Βάνιας και η ανιψιά του Σόνια ζουν ήρεμα και αρμονικά στην επαρχία συντηρώντας τα χτήματα και την περιουσία της οικογένειας. Όταν όμως ένα καλοκαίρι ο πατέρας της Σόνιας έρχεται από την πρωτεύουσα μαζί με τη νέα του γυναίκα, οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες και οι κρυφές αντιπαλότητες της οικογένειας έρχονται στην επιφάνεια και καταστρέφουν κάθε ηρεμία. Η κρίση της μέσης ηλικίας, ο ανεκπλήρωτος έρωτας, τα οικονομικά συμφέροντα του καθενός, οι ενδοοικογενειακοί ανταγωνισμοί οδηγούν σε μία αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας. Είναι ο θυμός που δημιουργείται στον κάθε άνθρωπο, απ’ τη στιγμή που άλλο ήθελε να γίνει κι άλλο έγινε. Μία ιδιαίτερα ανθρώπινη ιστορία του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, όπου η ψευδαίσθηση και η απόγνωση ανταγωνίζονται το χιούμορ και την ελπίδα. Πώς ζούμε; Ζούμε όπως θα θέλαμε; Ή όπως θέλουν οι άλλοι; Ένα τρυφερό ποίημα για το γελοίο της ανθρώπινης παραίτησης.

Συντελεστές:

Μετάφραση – σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης
Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα
Κοστούμια: Σοφία Νικολαΐδη
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Παίζουν:

Γιώργος Κιμούλης, Τάσος Νούσιας, Στέλλα Καζάζη, Γιώργος Ψυχογιός, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μαίρη Νάνου, Κώστας Κοράκης.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Κυριακή 19:00
Τετάρτη 20:30
Πέμπτη 20:30
Παρασκευή 20:30
Σάββατο 18:00
Σάββατο 21:00

Εισιτήρια

Διακεκριμένη: 30€

Α’ Ζώνη: 25€
Φοιτητικό-Ανέργων: 20€

B’ Ζώνη: 20€
Φοιτητικό-Ανέργων: 15€

Γ’ Ζώνη: 15€
Φοιτητικό-Ανέργων: 10€
Εισιτήρια
Διακεκριμένη: 30€

Α’ Ζώνη: 25€
Φοιτητικό-Ανέργων: 20€

B’ Ζώνη: 20€
Φοιτητικό-Ανέργων: 15€

Γ’ Ζώνη: 15€
Φοιτητικό-Ανέργων: 10€



«Ο ορφανός του Τζάο» του Ζι Ζουν Ζιανγκ

Το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας και το Εθνικό Θέατρο της Κίνας στο πλαίσιο διμερούς διακρατικής συμφωνίας των Εθνικών Θεάτρων των δυο χωρών, παρουσιάζουν τον Ορφανό Τζάο του Ζι Ζουν Ζιανγκ, ένα από τα αριστουργήματα της κινεζικής λογοτεχνίας.

Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο διακεκριμένος Κινέζος σκηνοθέτης Δρ. Wang Xiaoying. Οι προσεγγίσεις του αναμειγνύουν ανατολικά και δυτικά στοιχεία, ενώ ποτέ δεν είναι αναμενόμενες. Προορισμός μας; Το σύμπαν της κινεζικής κουλτούρας και όψεις της πολύπλευρης ταυτότητας ενός αρχαίου λαού μέσα από ένα έργο ορόσημο. Ο ορφανός Τζάο χαρακτηρίζεται ως ο Άμλετ της κλασικής κινεζικής λογοτεχνίας. Ένα έργο “ζαζού” –μια σκηνική σύνθεση πρόζας και ποίησης, χορού και παντομίμας, με έμφαση στο κωμικό στοιχείο ή στο αίσιο τέλος.

Συντελεστές:

Διασκευή: YuQingfeng
Μετάφραση στα ελληνικά: LiChenggui, XuJing
Επιμέλεια μετάφρασης στα ελληνικά: Σοφία Καψούρου
Σκηνοθεσία: WangXiaoying
Σκηνικά: LiuKedong
Κοστούμια: ZhaoYan
Μάσκες, Μακιγιάζ: ShenMiao
Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Παυλόπουλος
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Βοηθός σκηνοθέτη: WangJiannan
Συνεργάτης Σκηνοθέτης ΕΘ: Στρατής Πανούριος, Γιάννης Παναγόπουλος
Μουσική Διδασκαλία: Μελίνα Παιονίδου
Μεταφράσεις υλικού εργασίας – Διερμηνεία – Εξειδικευμένος σύμβουλος κινεζικής γλώσσας: Χριστίνα Φίλιππα

Μεταφράσεις υλικού εργασίας – Διερμηνεία – Χειρισμός υπερτίτλων: Χρήστος Μηλιώνης

Φωτογράφος παράστασης: Aνδρέας Σιμόπουλος

Διανομή

HouYansong: ChengYing/ Τσεν Γιν– Ένας λαϊκός γιατρός (διπλή διανομή)
YuFengxia: ChengWu/ ΤσενΓου – Ορφανός Τζάο (διπλή διανομή)
Θανάσης Ακοκκαλίδης: HanJue/ Χαν Τζουέ – Στρατηγός
Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Χορός
Γιώργος Ζυγούρης: Χορός
Σταύρος Καραγιάννης: ZhaoShuo / ΤζάοΣουό – Άνδρας της ΤζουάνΤζι
Γιασεμί Κηλαηδόνη: AnEr/ Αν Ερ – Υπηρέτρια της ΤζουάνΤζι
Ελίτα Κουνάδη: ZhuangJi/ ΤζουάνΤζι – Πριγκίπισσα
Λήδα Κουτσοδασκάλου: Χορός///ChengWu/ ΤσενΓου – Ορφανός Τζάο (διπλή διανομή)
Δαυίδ Μαλτέζε: GongsunChujiu/ ΓκονσουνΤσουτζιο – Τέως πρωθυπουργός
Στρατής Πανούριος: ChengYing/ Τσεν Γιν – Ένας λαϊκός γιατρός (διπλή διανομή)
Τζίνη Παπαδοπούλου: ChengWang / ΤσενΟυαν – Γυναίκα του Τσεν Γιν
Τάσος Πυργιέρης: Χορός
Θανάσης Σαράντος: TuαnGu / ΤουανΓκου – Πρωθυπουργός
Δήμητρα Χαριτοπούλου: Χορός
Βαγγέλης Ψωμάς: ZhangSanji / Τζαν Σαντζι – Πιστός δούλος του ΤουανΓκου

Μουσικός επί σκηνής: Ιάκωβος Παυλόπουλος

Γλώσσα Παράστασης: ελληνική και κινεζική – Με υπέρτιτλους στα ελληνικά, αγγλικά και κινέζικα

Εθνικό Θέατρο – Κτήριο Τσίλλερ – Κεντρική Σκηνή

Κυριακή 21:00
Τετάρτη 21:00
Πέμπτη 17:30
Παρασκευή 17:30
Σάββατο 17:30

18 Νοεμβρίου 2018 – 2 Δεκεμβρίου 2018

Εισιτήρια

25€ (Διακεκριμένη ζώνη), 18€ (Α΄ Ζώνη), 15€ (A΄Εξώστης), 10€ (Β΄ Εξώστης)
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη: 18€ (Διακεκριμένη ζώνη), 15€ (Α΄Εξώστης), 10€ (Β΄ Εξώστης)
Κάθε Παρασκευή: 18€ (Διακεκριμένη ζώνη), 13€ (Α΄και Β΄ Εξώστης)

Ειδικές τιμές: Φοιτητικό-Νεανικό 10€ (κάθε Πέμπτη)

Άνω 65 ετών 10€ (κάθε Τετάρτη)
Κάρτα ανεργίας 5€ (κάθε Τετάρτη και Πέμπτη)
ΑμεΑ 5€ και συνοδός 5€ (καθημερινά & Σαββατοκύριακο)
Πολύτεκνοι 10€ (καθημερινά & Σαββατοκύριακο)

«Το δείπνο» του Χέρμαν Κοχ

Δύο παντρεμένα ζευγάρια συναντιούνται για δείπνο σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο. Οι δύο άντρες είναι αδέρφια. Ο ένας, επιτυχημένος πολιτικός, φαβορί για την πρωθυπουργία της χώρας, και ο άλλος, καθηγητής Ιστορίας. Καθώς η ιεροτελεστία του δείπνου προχωρά, η ένταση κορυφώνεται επικίνδυνα, εν αναμονή του “κυρίως πιάτου”, που δεν είναι άλλο, από το σκοτεινό μυστικό που συνδέει τα δύο ζευγάρια, και αφορά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν διαπράξει τα παιδιά τους. Ο χρόνος κυλά, τα περίτεχνα πιάτα καταφθάνουν και τα μαχαίρια ακονίζονται. Η πολιτισμένη και αψεγάδιαστη βιτρίνα της σύγχρονης, ευτυχισμένης, αστικής οικογένειας, ραγίζει ανεπανόρθωτα, και τα χειρότερα ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια. Η υψηλή γαστρονομική εμπειρία, μετατρέπεται σε ανελέητο παιχνίδι επιβίωσης, και βάζει σε σκληρή δοκιμασία τα όρια και τις αντοχές τους. Μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει κάποιος άραγε για να προστατεύσει τα παιδιά του;

Συντελεστές:

Μετάφραση: Κάτια Σπερελάκη
Σκηνοθεσία και Δραματουργική επεξεργασία: Λίλλυ Μελεμέ
Σκηνικό: Μιχάλης Σαπλαούρας
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Δάφνη Νικητάκη, Ειρήνη Βαλατσού
Βοηθός Σκηνογράφου: Σοφία Ζουρνατζίδου
Βοηθοί ενδυματολόγου: Ειρήνη Γεωργακίλα, Αναστασία Γκιουζέλη
Βοηθός μουσικού: Γιώργος Μιζήθρας
Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Μπερδέκα
Βοηθός παραγωγής: Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη
Παραγωγή: Ομάδα Νάμα – Λυκόφως
Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος
Βίντεο-τρέιλερ: Φώτης Φωτόπουλος

Παίζουν:

Μάινας Στέλιος
Λέχου Κατερίνα
Γεωργακόπουλος Λάζαρος
Μισιχρόνη Κατερίνα
και ο Γιώργος Κοτανίδης
Σύγχρονο Θέατρο
Κυριακή 20:00
Τετάρτη 18:15
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 19:00
Σάββατο 21:15

Εισιτήρια

Τετάρτη & Παρασκευή
Διακεκριμένη ζώνη: 17€
Α Ζώνη: 15€, 12€ (Φοιτητικό, Ανέργων, +65)
Β Ζώνη: 12€

Σάββατο & Κυριακή
Διακεκριμένη ζώνη: 20€
Α Ζώνη: 17€, 14€ (Φοιτητικό, Ανέργων, +65)
Β Ζώνη: 14€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης