Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκάλυψε ότι στη νέα πολιτική κωμωδία «Rumours» στην οποία πρωταγωνιστεί δόθηκε ο τίλος του σημαντικού άλμπουμ των Fleetwood Mac του 1977.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Φεστιβάλ των Καννών η Μπλάνσετ μίλησε για την ταινία και τον τίτλο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κέιτ Μπλάνσετ σε δηλώσεις της στη συνέχεια στο Variety εξήγησε: «Πραγματικά επιβεβαίωσα κάτι με τον Γκάλεν Τζόνσον χθες το βράδυ και είναι περίεργο που δεν αναφέρθηκε ποτέ στην πρόβα, το οποίο είναι: “Γιατί αυτή η ταινία έχει τον τίτλο Rumours;”. Και ο σύζυγός μου είχε πει: “Είναι από το άλμπουμ των Fleetwood Mac;” Και είπες: “Ναι είναι”».

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας πολιτικών που συγκεντρώνονται σε μια Σύνοδο Κορυφής της G7 και έχουν την αποστολή να διαμορφώσουν μια ομαδική δήλωση, αλλά μπλέκονται σε ακολασίες και ερωτικές σχέσεις.

Ο Γκάλεν Τζόνσον συνέχισε εξηγώντας: «Το άλμπουμ “Rumours” ήταν δημιουργικά γεμάτο και όλοι κοιμόντουσαν μεταξύ τους, οπότε έχει νόημα ο τίτλος. Κανείς δεν το αμφισβήτησε. Νομίζαμε ότι οι άνθρωποι, παραγωγοί και χρηματοδότες, θα έλεγαν: “Γιατί Rumours;”, αλλά κανείς δεν το αμφισβήτησε ποτέ, οπότε έγινε ο τίτλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης