Ο Τζόκερ είναι κάτι περισσότερο από τον απίστευτο εχθρό του Μπάτμαν. Είναι επίσης ένας από τους πιο εμβληματικούς κακοποιούς των κόμικ, με μια μακρά ιστορία αξέχαστων απεικονίσεων τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και στην τηλεόραση. Όλα ξεκίνησαν πριν από  29 χρόνια, όταν ο Τζακ Νίκολσον απεικόνισε τον Κλόουν Πρίγκιπα του Εγκλήματος στο θρυλικό φιλμ «Batman» του Tim Burton και μια δεκαετία μετά ακολούθησε ο βραβευμένος  Χιθ Λέτζερ, ο οποίος υποδύθηκε τoν μανιακό κακό στο The Dark Knight.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα ο Χοακίν Φίνιξ θα ασχοληθεί με το Joker, με μια νέα ιστορία κινηματογραφικής προέλευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς εμφανίζει τον Φίνιξ με το σαρδόνιο χαμόγελο του πιο αγαπημένου «κακού» των κόμιξ, ενώ στο πρόσωπό του αναβοσβήνει το λευκό πρόσωπο με το κατακόκκινο χαμόγελο, όπως θα παρουσιαστεί στην ταινία.

Δείτε το βίντεο:

Ο Τοντ Φίλιπς σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας της Warner Bros που εξιστορεί την ιστορία ενός από τους διασημότερους -και πιο ενδιαφέροντες- αντιπάλους του Batman, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή του Χοακίν Φίνιξ In character.

Ο σκηνοθέτης έχει ήδη αποκαλύψει ότι ο νέος Τζόκερ -που θα ονομάζεται Άρθουρ- θα είναι αρκετά διαφορετικός από την εκδοχή των κόμικ που έχουν λατρέψει οι φαν του.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2019.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης