«Τζαμάικα» με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017, 09:52
«Τζαμάικα» με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη
Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιού είναι μια τρυφερή κομεντί με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη. Δύο αδέλφια, ένας οδηγός ταξί και ένας διάσημος τηλεπαρουσιαστής, που μεγάλωσαν δεμένοι και με κοινά όνειρα, ζουν πια αποξενωμένοι λόγω μιας ασήμαντης παρεξήγησης. Ένα συνταρακτικό γεγονός όμως θα γίνει αφορμή για να αναθερμανθεί η σχέση τους.

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Νίκος Παντελίδης και η Μαίρη Ευαγγέλου.

Το σενάριο έχει γράψει ο Γιώργος Φειδάς (Singles) σε μία ιδέα του Φάνη Μουρατίδη. Τη μουσική υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης, ενώ το τραγούδι «Ανοιχτοί Λογαριασμοί» - σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου- ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα. Στη διεύθυνση φωτογραφίας συναντάμε τον Γιάννη Δρακουλαράκο (Ένας Άλλος Κόσμος).

Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της ΕΡΤ και της Feelgood Entertainment.

Δείτε το τρέιλερ:
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017, 09:52