Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικές φορές παρατηρώ την έκκριση ενός λευκού παχύρευστου υγρού

Κώστας: Γεια σας. Μερικές φορές κατά την σεξουαλική επαφή με τη σύντροφο παρατηρώ την έκκριση ενός λευκού παχύρευστου υγρού… Είναι φυσιολογικό;

Αγαπητέ ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν εννοείτε πριν την εκσπερμάτιση, ίσως να είναι τα προεκσπερματικά υγρά της ουρήθρας, που συνήθως είναι και λιπαντικά. Αν αυτό συμβαίνει χωρίς λόγο και λερώνει το εσώρουχο, τότε ψάχνουμε φλεγμονές.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης