Στην «οικογένεια» της Άρσης Βαρών παραδόθηκε το νέο εθνικό προπονητήριο στο ΟΑΚΑ, πλήρως ανακαινισμένο από την εταιρεία Lamda Development. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε ότι το υπερσύγχρονο νέο προπονητήριο δημιουργεί τις προϋποθέσεις προκειμένου η άρση βαρών να αναπτυχθεί και να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ υπογράμμισε ότι, μέσω της συμφωνίας με τη Lamda Development, στόχος είναι να μη διαταραχθεί η δραστηριότητα καμίας ομοσπονδίας, κανενός σωματείου και κανενός αθλητή, κατά τη διαδικασία μετεγκατάστασης από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Σε ανάρτηση στο facebook, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υπογράμμισε: «Απολύτως συνεπείς στις δεσμεύσεις μας για τη μέγιστη φροντίδα όλων των αθλημάτων, αλλά και στα σφιχτά χρονοδιαγράμματα που έχουμε ανακοινώσει για τη μετεγκατάστασή τους από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, παραδόθηκε και λειτουργεί το νέο “σπίτι” της Άρσης Βαρών στο ΟΑΚΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προπονητήριο, εκεί που αναδείχθηκε η ελληνική Dream Team τη δεκαετία του ’90, ανακαινίστηκε πλήρως από τη Lamda Development (βάσει της συμφωνίας που έχουμε συνάψει και τηρείται απόλυτα ώστε καμίας ομοσπονδίας, κανενός σωματείου και κανενός αθλητή μας να μην διαταραχθεί στο ελάχιστο η δραστηριότητα), είναι πλέον υπερσύγχρονο και δημιουργούνται εκ νέου οι απαραίτητες συνθήκες για να αναπτυχθεί και να ξαναλάμψει το άθλημα!

Είναι μεγάλη η ικανοποίηση να βλέπεις στα πρόσωπα των διεθνών αθλητριών και των αθλητών μας την ευχαρίστηση και το πόσο αδημονούν να προπονηθούν!

Να ακούς τη νέα πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Θεανώ Ζαγκλιβέρη, τον θρύλο Ολυμπιονίκη μας, Πύρρο Δήμα, και όλη την οικογένεια της Άρσης Βαρών να ονειρεύονται ξανά το καλύτερο μέλλον, επιστρέφοντας στον εμβληματικό χώρο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θερμά ευχαριστώ σε όλους για τη συνεργασία και τη συμβολή κι ακόμα περισσότερο στα στελέχη και τους εργαζομένους στο Ολυμπιακό μας Συγκρότημα, τις Ομοσπονδίες κ τους αθλητές της και τα στελέχη της LD.

Καλότυχο να είναι το νέο εθνικό προπονητήριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης