Ανοίγουν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Ανοίγουν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο
Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, ακριβώς στις 4 το απόγευμα, ανοίγουν οι ατομικές εγγραφές για όλους τους αγώνες του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Οι διαθέσιμες ατομικές εγγραφές θα είναι και εφέτος το 20% του συνόλου των εγγραφών. Οι συνολικές εγγραφές για τους τρεις αγώνες μικρότερων αποστάσεων (Αγώνας Δρόμου 10χλμ., Αγώνας Δρόμου 5χλμ. Πρωί & Αγώνας Δρόμου 5χλμ. Απόγευμα) θα ανέλθουν εφέτος στις 26.000 (από 24.500 πέρυσι), νούμερο το οποίο αποτελεί και το απόλυτο όριο εγγραφών σ΄ αυτούς τους αγώνες, προκειμένου να διοργανωθούν με την απαιτούμενη ποιότητα και ασφάλεια που ο ΣΕΓΑΣ παρέχει στις διοργανώσεις του.

Η εφετινή αύξηση του ορίου εγγραφών στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. Απόγευμα (από 6.500 σε 8.000 δρομείς) δημιουργεί νέες ευκαιρίες συμμετοχής και οδηγεί σε νέο ρεκόρ μαζικότητας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Το 2018, ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε περισσότερους από 53.000 δρομείς όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο, στο σύνολο των αγώνων μας.

Όπως συνέβη και τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και εφέτος, οι συμμετοχές στους τρεις αγώνες μικρότερων αποστάσεων αναμένεται να εξαντληθούν εντός ελάχιστων ωρών (αν όχι λεπτών για το 10άρι και το πρωινό 5άρι) από το παραπάνω επίσημο άνοιγμα των εγγραφών.

Όσοι θέλετε να ζήσετε την Αυθεντική γιορτή ζωής και να δώσετε το παρών στο δρομικό και όχι μόνο γεγονός της χρονιάς, προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως!

Ο «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής, αλλά και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η πιο «αυθεντική» διοργάνωση που περιμένουν όλοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Σας προσκαλούμε και σας ευχόμαστε να γίνετε και εσείς μέρος μια μοναδικής γιορτής και ενός γεγονότος που δικαιολογημένα, με βάση τη διοργάνωση του 2017, από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, έχει κατακτήσει το κορυφαίο βραβείο «Γεγονός της Χρονιάς» (Events Awards 2017) καθώς και το Χρυσό βραβείο «Γεγονός Αθλητικού Τουρισμού της Χρονιάς» (Tourism Awards 2018), και έπεται συνέχεια…

Θυμίζουμε ξανά πως το online σύστημα ατομικών εγγραφών στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr) θα ανοίξει στις 4 το απόγευμα στις 18 Απριλίου 2018. Μετρήστε αντίστροφα, πάρτε θέση μπροστά στον υπολογιστή σας και ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ να κλείσετε θέση στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.athensauthenticmarathon.gr αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες και νέες ανακοινώσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, 11:18