Εντυπωσιακός κατά διαστήματα, ο Αριστοτέλης Θάνος, επικράτησε με 2-0 (7-6, 6-4) του Αντρές Αντράντε και διπλασίασε τις νίκες της εθνικής ομάδας τένις, στην αναμέτρηση με τον Ισημερινό, για την πρόκριση στην Α` κατηγορία του Davis Cup.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Μιμούμενος» τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος νωρίτερα έκανε το 1-0 επί του Αλβάρο Γκιγιέν, ο νεαρός Ελληνας πρωταθλητής, «έδωσε μάχη» στο πρώτο σετ με τον αντίπαλο του, ωστόσο, με εντυπωσιακή ψυχραιμία και ωριμότητα, πήγε το πρώτο σετ στο tie break, όπου επικράτησε με 7-6(4).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο δεύτερο σετ, ο Ελληνας τενίστας εκμεταλλεύθηκε ιδανικά την απογοήτευση του Αντράντε και με δύο διαδοχικά breaks, προηγήθηκε με 4-0. Ο πρωταθλητής του Ισημερινού, προσπάθησε ν’ αντιδράσει και μείωσε σε 4-1 και 5-3 με break, αλλά τελικά, ο Θάνος πήρε την πολύτιμη νίκη με 6-4.

 

 

Δεδομένου ότι προκρίνεται η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες, σε περίπτωση επικράτησης των αδελφών Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά, στον αγώνα του διπλού, που θ’ ανοίξει το αυριανό πρόγραμμα, η εθνική ομάδα, θα «σφραγίσει το εισητήριο».

 

 

 

 

Αύριο (Κυριακή 5/2, 12.00), θα γίνουν -εάν χρειασθεί- οι αναμετρήσεις:

 Στέφανος Τσιτσιπάς – Πέτρος Τσιτσιπάς / Γκονζάλο Εσκομπάρ (Νο 44) – Ντιέγκο Ιντάλγκο (Νο 76)

 Στέφανος Τσιτσιπάς-Αντρές Αντράντε                      (Νο 564)

 Αριστοτέλης Θάνος ή Μιχάλης Περβολαράκης-Αλβαρο Γκιγιέν (Νο 731)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης