Με τιμές από την Πολιτεία και τους αθλητικούς φορείς της χώρας αναμένεται να γίνουν δεκτοί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος οι «χρυσοί» Ολυμπιονίκες του Ρίο.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου, μέσω Γαλλίας, με την πτήση AF1432 και με ώρα άφιξης 16.35.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ημέρα αργότερα, οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές «εγκαταλείπουν» το Ρίο.Το τελευταίο κομμάτι της ελληνικής αποστολής με 57 άτομα, μεταξύ αυτών και ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, επιστρέφει στην Αθήνα μέσω Ρώμης με την πτήση ΑΖ720 και με ώρα άφιξης 11.40.

Με την ίδια πτήση θα φτάσουν από τη Ρώμη και οι Ελληνίδες εκπρόσωποι της ρυθμικής γυμναστικής. Η ομάδα ανσάμπλ με τις Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου και τις προπονήτριές της Ιρίνα Ιλίεβα, Γωγώ Αργύρη, η πρωταθλήτρια του ατομικού Βαρβάρα Φίλιου και η προπονήτριά της Λαρίσα Σιντόροβα.

Η αποστολή της ρυθμικής θα αναχωρήσει από το Ρίο επίσης την Τετάρτη 24/08 (09:35 τοπική ώρα), κάνοντας μία επιπλέον στάση στο Σάο Πάουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης