Κολύμβηση: Αποσύρθηκε από το Παγκόσμιο 25άρας πισίνας η Δράκου

Κολύμβηση: Αποσύρθηκε από το Παγκόσμιο 25άρας πισίνας η Δράκου
Την απόφασή της να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που θα διεξαχθεί στην πόλη Χανγκζού της Κίνας από 11 έως 16 Δεκεμβρίου, γνωστοποίησε την Παρασκευή η Νόρα Δράκου.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια, με ανάρτησή της στο facebook, εξήγησε ότι ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι από έναν τραυματισμό στο δεξιό ώμο κι έτσι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση, υπογραμμίζοντας ότι από τις αρχές του νέου έτους θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση, με στόχο πλέον το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που θα γίνει το καλοκαίρι στη Νότια Κορέα.

Η ανάρτηση της Δράκου: «Εξαιτίας ενός προβλήματος στον δεξιό ώμο που με ταλαιπωρεί από το καλοκαίρι, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι απέσυρα τη συμμετοχή μου από το παγκόσμιο πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στην Κίνα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που θα συμμετάσχουν! Θα επανέλθω πιο έτοιμη με τη νέα χρόνια στην αγωνιστική μου δραστηριότητα!».

Πλέον η χώρα μας θα έχει πιθανότατα τριμελή αποστολή στο Παγκόσμιο της Χανγκζού, με τον Κριστιάν Γκολομέεβ, τον Απόστολο Χρήστου και την Άννα Ντουντουνάκη.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, 16:37