Κωπηλασία: Εκτός ημιτελικού οι Ντούσκος και Στεργιάκας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, 17:06
Κωπηλασία: Εκτός ημιτελικού οι Ντούσκος και Στεργιάκας
Εκτός ημιτελικών στο διπλό σκιφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας, που φιλοξενείται στην Φιλιππούπολη, έμειναν οι Ντούσκος-Στεργιάκας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης στην κατηγορία κάτω των 23 πριν λίγες μέρες στη Λευκορωσία και Μεσογειονίκες, συμμετείχαν στο πρώτο αγώνισμα της ημέρας, αφού ο επαναληπτικός τους είχε αναβληθεί χθες λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις που οδηγούσαν στη πρώτη 12άδα. Έμειναν τέταρτοι με χρόνο 6:42.64 και θα αγωνιστούν στα ημιτελικά για τους τελικούς Γ και Δ.

Στον τελικό Δ΄ θα αγωνιστεί το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελ. βαρών με τους Γκαϊδατζή-Νικολαΐδη. Οι δύο πρωταθλητές Ευρώπης πήραν την 5η θέση στον ημιτελικό Γ-Δ με χρόνο 6:33.19 και θα διεκδικήσουν μια θέση από 19-25.

Η μεγάλη μέρα για το διπλό σκιφ των γυναικών είναι η αυριανή (14/9). Οι Κατερίνα Νικολαΐδου-Σοφία Ασουμανάκη στις 9:43 το πρωί θα πάρουν μέρος στον ημιτελικό του αγωνίσματος, διεκδικώντας μία από τις τρεις πρώτες θέσεις που θα τους χαρίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και παράλληλα θα σημάνει την ολική επαναφορά τους μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όπου είχαν καταλάβει την 4η θέση. Στις 11:59, εξάλλου, θα διεξαχθεί και ο μεγάλος τελικός της δικώπου άνευ ελ. βαρών των ανδρών, όπου παίρνουν μέρος οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Μαρόκος, οι οποίοι επίσης στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο Μπρεστ της Λευκορωσίας.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, 17:07