Το ταλέντο του μεγάλο, αλλά η συμπεριφορά του κάκιστη… Ο Νικ Κύργιος αποκλείστηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon, αλλά η ήττα του δεν είναι τίποτα μπροστά στα όσα συνέβησαν!

Ο νεαρός Ελληνοαυστραλός «παράτησε» ένα game, προκαλώντας την οργή του κόσμου που τον κατηγόρησε μέσω twitter, ενώ στο επόμενο σετ τα έβαλε με τον διαιτητή μιλώντας του ειρωνικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κύργιος εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, όταν ήταν πίσω με 1-0 και ο Γάλλος αντίπαλος του είχε κάνει ήδη break, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να εγκαταλείψει το 3ο game, κίνηση που δεν αρμόζει σε τενίστα και φυσικά δεν άρεσε στον κόσμο.

Ο Ελληνοαυστραλός επέστρεφε τις μπάλες στο φιλέ ή δεν έκανε καν κίνηση προς την μπάλα χάνοντας το game και στη συνέχεια το 2ο σετ. Στο 3ο σετ συνέχισε να εκπλήσσει αρνητικά αντιδρώντας εκ νέου όταν ο διαιτητής του είπε να κάνει πιο γρήγορα όταν ζήτησε να αλλάξει κάλτσες.

«Κανείς δεν μιλάει όταν ο Ναδάλ καθυστερεί στους πόντους του» φέρεται να είπε ο 20χρονος που αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης