Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Ζεφυρίου ο Σπάρτακος του Δήμου Φυλής, οι αγώνες πρόκρισης της ελευθέρας Πάλης. Οι επίλεκτοι αθλητές πάλεψαν για μία θέση στην προολυμπιακή ομάδα που τους δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούν στα δύο τουρνουά που θα δώσουν τα εναπομείναντα Ολυμπιακά εισιτήρια.

Την τελική απόφαση, όπως ορίζει το καταστατικό της ομοσπονδίας θα το πάρουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές και η τεχνική επιτροπή, ωστόσο οι αθλητές έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο γήπεδο τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα και έγιναν εντυπωσιακά παιχνίδια. Τις εντυπώσεις «έκλεψε» η αναμέτρηση στα 125 κιλά. Ο Χριστόφορος Λαζίδης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9-1 από τον Κωνσταντίνο Αλεξανδρίδη, τελικά επικράτησε με πτώση.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Γιάννης Μαρτίδης επικράτησε με τεχνική υπέροχη του Νεκτάριου Κουζούπη στα 57κ.

Στα 65κ. ο Γιώργος Πιλίδης προκρίθηκε χωρίς αγώνα, ενώ στα 74κ. ο Γιώργος Κουγιουμτζίδης επικράτησε με τεχνική υπέροχη του Κύριλλου Μπινενμπαουμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία των 86κ. υπήρχαν τρεις αθλητές. Ο Θεόδωρος Κυριακιδης επικράτησε με 3-1 του Αγγέλου Κούκλαρη, αλλά στον τελικό ο Γιώργος Σαββουηλίδης επιβλήθηκε του Κυριακίδη με τεχνική υπεροχή.

Τέλος στα 97κ. ο Τιμόθεος Ξενίδης επικράτησε με πτώση του Γκίβι Μπλιάτζε.

Οι αγώνες πρόκρισης θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (14/2) με το στιλ της ελληνορωμαϊκής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης