Πινγκ πονγκ: Στον Ανδριανό οι δευτεραθλητές Ευρώπης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 19:54
Πινγκ πονγκ: Στον Ανδριανό οι δευτεραθλητές Ευρώπης
Την εθνική ομάδα ανδρών του πινγκ πονγκ, η οποία κατέκτησε το δεύτερη θέση στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, υποδέχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τα δύο μετάλλια που χάρισαν στη χώρα μας.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» οι αθλητές Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Κώστας Παπαγεωργίου, Τάσος Ρηνιώτης, ο προπονητής Κώστας Βατσακλής και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και έφορος των εθνικών ομάδων Μανώλης Κολυμπάδης.

«Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι με αυτό που καταφέρατε στην Αυστρία. Το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό και το χάλκινο στο απλό από τον Παναγιώτη Γκιώνη ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας.

Είναι διακρίσεις, που αποδεικνύουν τη δυναμική του αθλήματος, ενώ γνωρίζω ότι γίνεται δουλειά και στις υποδομές και υπάρχει η νέα γενιά που θα πάρει τη σκυτάλη», ανέφερε ο Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος είχε ενημερωθεί για τις πρόσφατες επιτυχίες των παίδων Γιάννη Σγουρόπουλου και του Στράτου Δαμιανή με τα τρία μετάλλια στο όπεν της Σερβίας.

Από την πλευρά του ο Μανώλης Κολυμπάδης επισήμανε ότι «…εκτός από αυτούς τους αθλητές, που διακρίθηκαν στο Σβέσατ, υπάρχουν δεκάδες παιδιά, τα οποία εξελίσσονται χάρη στις θυσίες των οικογενειών τους και θ’ αποτελέσουν τα επόμενα χρόνια τη διάδοχη κατάσταση».

Εν συνεχεία υπογράμμισε ότι η Εθνική ανδρών βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο που με εξαίρεση υπερδυνάμεις του χώρου «...μπορεί να κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο, μπορεί να νικήσει κάθε εθνικό συγκρότημα κι άλλωστε στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε πάρει την τιμητική 12η θέση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση του Ανδριανού με τους δευτεραθλητές Ευρώπης συζητήθηκε το παρόν και το μέλλον της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 20:10