Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε για την Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών το εμπόδιο της Αυστραλίας στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον τίτλο της Σανγκάης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε τη Δευτέρα με 9-5 σκορ από την «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης και πλέον θα διεκδικήσει μία θέση μεταξύ της πέμπτης και της όγδοης, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης (16:30) με τον Καναδά (νωρίτερα έχασε 17-9 από τη Ρωσία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 2-2, 3-1

Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Σάουθερν (πέναλτι), 1-1 Αβραμίδου (π.π.), 2-1 Γουέμπστερ (περιφέρεια), 3-1 ΜακΓκι (κόντρα), 4-1 ΜακΓκι (π.π.), 4-2 Αβραμίδου (π.π.), 4-3 Ρουμπέση (περιφέρεια), 5-3 Νοξ (π.π.), 6-3 Σάουθερν (π.π.), 6-4 Ασημάκη (φουνταριστός), 7-4 Γουέμπστερ (περιφέρεια), 8-4 Απελ (φουνταριστός), 9-4 Νοξ (κόντρα), 9-5 Ρουμπέση (π.π.)

Η Αυστραλία είχε 3/6 με παίκτρια παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 2 γκολ από την περιφέρεια, 1 από θέση φουνταριστού και 2 στην κόντρα . Η εθνική είχε 3/8 με παίκτρια παραπάνω, 1 γκολ από την περιφέρεια και 1 από θέση φουνταριστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές: Μαργκέτα (Σλοβενία), Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία)

Οι συνθέσεις:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Γκρεγκ ΜακΦάντεν): Γουέικφιλντ, Απελ 1, Μπάκλινγκ, Λίνκολν-Σμιθ, Μπίσοπ, Νοξ 2, Γουέμπστερ 2, ΜακΓκι 2, Αραντσίνι, Σάουθερν 2, Γκόφερς, Ζαγκάμε. Δεν έπαιξε η Μπάρτα (δεύτερη τερματοφύλακας).

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης)
: Κούβδου, Τσουκαλά, Β. Διαμαντοπούλου, Ψούνη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 2, Μανωλιουδάκη, Ελευθ. Πλευρίτου. Δεν έπαιξαν η Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Κότσια, η Μπενέκου και η Χρυσή Διαμαντοπούλου (δεύτερη τερματοφύλακας).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης