Η Γιάντραν Σπλιτ συμπλήρωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League υδατοσφαίρισης. Η κροατική ομάδα νίκησε και στη Γαλλία τη Στρασμπούρ με 16-7, στον δεύτερο αγώνα της Γ΄ προκριματικής φάσης, πέρασε για δεύτερη σερί χρόνια στη φάση των ομίλων και θα φιλοξενήσει τους «ερυθρόλευκους» στην πρεμιέρα, στις 8/10.

Στον Α΄ όμιλο θα μετάσχει και η ρωσική Σίντεζ Καζάν, που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Μπρέσια, ενώ τον Β΄ όμιλο συμπλήρωσαν η Όρβοσι (που απέκλεισε τη Βουλιαγμένη) και η Τεράσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ηττημένοι θα συνεχίσουν στα προημιτελικά του Euro Cup, όπου θ αντιμετωπίσουν τις ομάδες που θα περάσουν από τον Β΄ προκριματικό γύρο της δεύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Ζευγάρι Α: Στρασμπούρ (Γαλλία)-Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία) 7-16 (5-13)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζευγάρι Β: Σίντεζ Καζάν (Ρωσία)-Μπρέσια (Ιταλία) 10-7 (12-13)

Ζευγάρι Γ: Οραντέα (Ρουμανία)-Τεράσα (Ισπανία) 5-6 (7-10)

Ζευγάρι Δ: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-Όρβοσι (Ουγγαρία) 6-7 (3-11)

Η σύνθεση των ομίλων:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία), Τσόλνοκι (Ουγγαρία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ), Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), Σίντεζ Καζάν (Ρωσία)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Ανόβερο (Γερμανία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Τεράσα (Ισπανία), Όρβοσι (Ουγγαρία)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης