ΠΣΑΤ: Σπανούλης Vs Γιαννιώτης για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 17:18
ΠΣΑΤ: Σπανούλης Vs Γιαννιώτης για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή
Τις υποψηφιότητες για τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς ανακοίνωσε το Σάββατο ο ΠΣΑΤ.

Άξιο αναφοράς είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Βασίλης Σπανούλης θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή.

Αναλυτικά, οι υποψηφιότητες σε κάθε κατηγορία:

Oι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή είναι (με αλφαβητική σειρά) οι ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος (Κολύμβηση), ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πιγκ Πογκ), ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Βασίλης (Μπάσκετ).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς είναι (με αλφαβητική σειρά) οι ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ Βάσω (Ξιφασκία), ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ Κατερίνα (Κωπηλασία), ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ Μαρία (Πάλη).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας είναι (με αλφαβητική σειρά) οι ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ.

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή είναι (με αλφαβητική σειρά) οι ΜΟΡΦΕΣΗΣ Γιώργος (Πόλο), ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Γιώργος (Μπάσκετ), ΣΑΝΤΟΣ Φερνάντο (Ποδόσφαιρο).

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά) οι ΒΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος (Στίβος), ΚΩΣΤΑΚΗΣ Γιάννης (Κολύμβηση), ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Γρηγόρης (Μπότσια).

Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά) οι ΚΑΝΤΖΑ Παρασκευή (Στίβος), ΚΟΡΟΚΙΔΑ Δήμητρα (Στίβος), ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ Μαρία (Στίβος).

Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά) οι ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ, ΟΜΑΔΑ ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ), ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΤΣΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ BC3.

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά την ψηφοφορία 478 αθλητικών συντακτών θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που θα γίνει τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 17:56