Τέσσερα μετάλλια για τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου στο Παναιγυπτιακό Πρωτάθλημα όρθιας σανιδοκωπηλασίας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021, 20:39
Τέσσερα μετάλλια για τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου στο Παναιγυπτιακό Πρωτάθλημα όρθιας σανιδοκωπηλασίας

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου στην πρώτη του συμμετοχή στο Παναιγυπτιακό Πρωτάθλημα όρθιας σανιδοκωπηλασίας (Stand up paddleboarding), καθώς κατέκτησε το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών και αντίστοιχα το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών.

«Πρόκειται για το αποτέλεσμα των επίπονων προσπαθειών των αθλητών μας στο ιστορικό μας σωματείο για να κρατήσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα στον ποταμό Νείλο και την Αίγυπτο», μάς τόνισε ο αντιπρόεδρος του σωματείου Γιώργος Ρεκτσίνης.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, που παρότι δεν είναι Έλληνες, έφεραν το ελληνικό όνομα και την ελληνική σημαία στο υψηλότερο βάθρο των αγώνων αυτών».

«Θα συνεχίσουμε την παρουσία μας σε όλα τα αιγυπτιακά πρωταθλήματα, ελπίζοντας να ξαναφέρνουμε τον Ελληνικό μας Όμιλο πάντοτε στις ψηλότερες θέσεις», κατέληξε ο κ. Ρεκτσίνης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του και όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του αιγυπτιώτικου παροικιακού σωματείου της αιγυπτιακής πρωτεύουσας για το γεγονός ότι οι μεγάλες αυτές νίκες με την πρώτη «παρθενική» εμφάνιση του Ομίλου στην εν λόγω παναιγυπτιακή αναμέτρηση.

Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου ιδρύθηκε το 1930, συμπληρώνοντας φέτος 91 χρόνια ζωής.

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021, 20:46