Βλάχος: «Με περίσσια αυτοπεποίθηση στο Ρότερνταμ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, 17:07
Βλάχος: «Με περίσσια αυτοπεποίθηση στο Ρότερνταμ»

Με όπλο την αυτοπεποίθηση μπαίνει την Κυριακή (14/2) η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών στη μάχη του προ-ολυμπιακού τουρνουά του Ρότερνταμ. Όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, η απόδοση των διεθνών, η συγκέντρωσή τους και η διαχείριση των ειδικών καταστάσεων που προκύπτουν σε μία τέτοια διοργάνωση είναι τα σημεία που μπορούν να δώσουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Αναλυτικά η δήλωση του Βλάχου στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Με καθυστέρηση ενός χρόνου θα αγωνιστούμε από την Κυριακή και για 8 ημέρες για την πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μας επιτρέπουν οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας και στον ελληνικό αθλητισμό.

Ξεκινάμε την προσπάθειά μας με περίσσια αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μας, ώστε να κερδίσουμε την συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας, το καλοκαίρι στο Τόκιο. Η αγωνιστική μας απόδοση, η συγκέντρωσή μας αλλά και η διαχείριση όλων των καταστάσεων που θα δημιουργηθούν στο Τουρνουά, επιβάλλεται από όλους μας να είναι σε υψηλό βαθμό, αν θέλουμε να φύγουμε με το πολυπόθητο εισιτήριο από το προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, 17:09