Την απόκτηση του Αμερικανού Ράσελ Λαβάγια ανακοίνωσε την Τετάρτη η Λαμία. Ο τρίτος ξένος της ομάδας από τη Φθιώτιδα είναι 23 ετών, έχει ύψος 2.04μ. και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τους «Κούγκαρς» του Πανεπιστημίου Μπρίγκαμ Γιανγκ.

Με την προσθήκη του η Λαμία έκλεισε το ρόστερ της για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Στις πρώτες δηλώσεις του ο Λαβάγια, ο οποίος είναι πτυχιούχος στις οικονομικές επιστήμες, δήλωσε «συνεπαρμένος από την ευκαιρία να παίξω βόλεϊ σε ένα μέρος που ήταν μόνο ένα όνειρο. Η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τους Έλληνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως, ο νεαρός Αμερικανός υποσχέθηκε ότι «Θα προσπαθήσω να βελτιώνω καθημερινά το παιχνίδι μου και να γίνω όσο το δυνατόν πιο παραγωγικός παίκτης.

Θέλω να κερδίσω μια θέση στην Εθνική ομάδα και να αντιπροσωπεύσω την χώρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για να φτάσω εκεί πρέπει να εκμεταλλευτώ οποιαδήποτε ευκαιρία έχω για βελτίωση. Αγαπώ το βόλεϊ και δεν θα αντάλλαζα την ευκαιρία να παίξω στη Λαμία για τίποτα στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης