O Βραζιλιάνος κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Γκλαντσόουν Mαγκαλάες Τζούνιορ, αναδείχτηκε MVP της 16ης αγωνιστικής στη Volley League 2018-19. Στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του συλλόγου από το Βραχάτι, καθώς σημείωσε 15 πόντους με 7/12 τελειωμένες επιθέσεις, 3 μπλοκ και 5 άσσους.

Ο Τζούνιορ Γκλαντσόουν Μαγκαλάες αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα και λαμβάνει τη δεύτερη ατομική διάκριση, μετά την ανάδειξή του ως MVP την 11η αγωνιστικής της περιόδου 2017-18 για την εμφάνισή του στη νίκη με 3-1 της ομάδας του επί του Ηρακλή Χαλκίδας, στην Κάνηθο.
Ο Βραζιλιάνος μπλοκέρ γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1997 κι έχει ύψος 2,06. Πριν την Ελλάδα αγωνίζονταν στη βραζιλιάνικη Μόντε Κρίστο. Ξεκίνησε το 2010 στην Ουμπερλάντια (2010-13), πέρασε από τη Σέσι (2013-14) και την Μπραζίν Κιρίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου. Δεν το περίμενα κι αυτό κάνει διπλή την χαρά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παμβοχαϊκό και κάνουμε δουλειά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να νικάς τον ΠΑΟΚ, που στοχεύει στο πρωτάθλημα.
Αυτό αποδεικνύει πως η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και ελπίζω να φανεί και στα πλέι οφ, όπου θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Αφιερώνω τη διάκριση στην ομάδα, στον προπονητή μου Κώστα Δεληκώστα και σε όσους με έχουν βοηθήσει να φτάσω ως εδώ», δήλωσε για αυτή τη διάκρισή του ο Γκλαντσόουν Mαγκαλάες Τζούνιορ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης