Η ήττα με εννέα γκολ διαφορά (30-21) στο παιχνίδι της Παρασκευής (19/2) αποδείχθηκε καταδικαστική για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που αποκλείστηκε από τη Μάλαγα στα προημιτελικά του European Cup.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας πραγματοποίησαν σαφώς καλύτερη εμφάνιση στη σημερινή ρεβάνς, που έγινε και αυτή στη Θεσσαλονίκη, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν μία νίκη γοήτρου με 23-22 (ημίχρονο 10-12) και να ολοκληρώσουν με «ψηλά το κεφάλι» τη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια, αλλά ήταν φανερό ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα μπορούσε να ανατρέψει τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα προηγήθηκε 22-18 πέντε λεπτά πριν τη λήξη, αλλά ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 5-0 «γύρισε» το παιχνίδι και πήρε τη νίκη, χάρη σε τέρματα της Μεντεσίδου περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 2, Μπατζαρακούδη, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 3, Παναγιωτίδου, Κουκμίση 1, Σαμολαδά, Μπελέσκα, Στογιάνοβιτς 1, Σεβδίλη, Νίκολιτς 4, Καραχαρίση, Γιοβανόφσκα 5, Καγιούμοβα, Γκάτζιου 7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΑΛΑΓΑ: Ντόιρο 1, Αρντέριους 1, Σολεδάδ Λόπεθ 2, Μπράβο 3, Πέρεθ 3, Γκουτιέρεθ 1, Εσπεράνθα Λόπεθ 1, Σάντσεθ 2, Ντος Σάντος 1, Καστεγιάνος, Ρόχας 5, Φερνάντεθ 1, Γκαρθία 1.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης