Ένα βήμα ακόμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο χάντμπολ θέλει να κάνει η Εθνική Ελλάδος, η οποία αναχωρεί, σήμερα 15/4, για τη Ποντγκόριτσα όπου θα δώσει τη ρεβάνς κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της γαλανόλευκης αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής στις 16:25 από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, ενόψει της ρεβάνς που έχει οριστεί για την Κυριακή 17/4 για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή της ομάδας θα προσγειωθεί στα Τίρανα και από κει θα μεταβεί οδικώς στην Ποντγκόριτσα που απέχει 160 χιλιόμετρα.

Σε σχέση με την 16αδα του πρώτου αγώνα, η Εθνική έχει μία προσθήκη, αυτή του Νίκου Τζωρτζίνη.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχηγός αποστολής: Κώστας Γκαντής (Πρόεδρος ΟΧΕ)

Προπονητές: Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης

Αθλητές: Παντελής Κωστακίδης, Θοδωρής Μπόσκος, Νίκος Λιάπης, Χρήστος Μυλωνάς, Χάρης Μάλλιος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Νίκος Πασσιάς, Πέτρος Μπουκοβίνας, Γιώργος Παπαβασίλης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Μπάμπης Δομπρής, Δημήτρης Τζηράς, Θέμης Ηλιόπουλος, Τάσος Παπαδιονυσίου, Βαγγέλης Αραμπατζής, Πάνος Παπαντωνόπουλος, Νίκος Τζωρτζίνης.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο ιατρός Θανάσης Κουτής, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο ρεφλεξολόγος Σπύρος Δημητράκουλας, η Διευθύντρια Εθνικών ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης