Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος, είχε συνάντηση με τον ομόλογό του στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, Τόμας Μπαχ, στο περιθώριο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, που διεξάγονται στη Λωζάνη.

Στη συζήτησή τους τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν στον Ολυμπισμό και τον αθλητισμό στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και τη διοργάνωση της Συνόδου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής το 2021 που έχει ανατεθεί στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σπύρος Καπράλος μαζί με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΕ, Μανώλη Κολυμπάδη, παρακολούθησαν και τις προσπάθειες του πρώτου γκρουπ των Ελλήνων αθλητών, που αγωνίστηκαν στη Λωζάνη.

Ξεχώρισαν η Μαρία Νικολέτα Καλτσογιάννη και ο Χρήστος Μαρμαρέλλης που κατέλαβαν την 30η και 33η θέση, αντίστοιχα, στο αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης.

Η Μαρία Νικολέτα Καλτσογιάννη κατέλαβε επίσης την 33η θέση από τις 78 συμμετέχουσες στο αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης με συνολικό χρόνο των δυο διαδρομών 2:39.40.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Σπριντ του Διάθλου η Ιωάννα Κώτσαλου κατέλαβε την 79η θέση, η Νεφέλη Τίτα την 87η, η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου την 89η και, τέλος, ο Άγγελος Αντωνιάδης την 82η.

Στα 10χλμ του Διάθλου η Νεφέλη Τίτα κατέλαβε την 80η θέση, η Ιωάννα Κώτσαλου την 83η, η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου την 90η και ο Άγγελος Αντωνιάδης την 92η.

Την Παρασκευή, είναι η σειρά των αθλητών Δρόμων Αντοχής, Χιονοσανίδας και Ελεύθερου Σκι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

Πρόκειται για τους Γιώργο Αναστασιάδη και Σπύρο Παπαδόπουλο (Δρόμοι Αντοχής), Γιώργο Αλμπανίδη (Ελεύθερο Σκι), Δημήτρη Γραικό (Χιονοσανίδα), Ελένη Ιωάννου και Στυλιανή Γιαννακοβίτη (Δρόμοι Αντοχής).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης