Ο Χρήστος Φιωτάκης είναι ο προπονητής που «ανέστησε» τον Φελίπε Μάσα τον οδηγό της Formula 1, προπονεί τον Έλληνα πρωταθλητή τένις Στέφανο Τσιτσιπά  αλλά και την Εθνική ομάδα τένις. Είναι, επίσης, ο προσωπικός γυμναστής της Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό τα τελευταία χρόνια, Ambassador και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματός της «Foundation Princess Charlene of Monaco», το οποίο, όπως είχε αναφέρει και η ίδια για τους σκοπούς του, «Ασχολείται με τα παιδιά προκειμένου να γίνουν σωστοί ενήλικες. Θέλουμε να τους δείξουμε τον τρόπο μέσω του αθλητισμού και των σωστών αξιών».

Ο Χρήστος Φιωτάκης γεννήθηκε το 1980 στα Χανιά, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε με υποτροφία Αθλητική Επιστήμη και Αθλητική Ψυχολογία στο UCLA στην Καλιφόρνια και αφού εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία τις γνώσεις του στον εαυτό του -ξεκίνησε ως αθλητής του στίβου (έκανε το 100άρι σε 10.58 sec και το 60άρι σε 6.78 sec) κι έπειτα του ράγκμπι- βρέθηκε στη συνέχεια να ιδρύει και να λειτουργεί στο Μονακό τη δική του personal training επιχείρηση, την «Elite Fitness MC».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο που πλέον διαπρέπει, έγιναν ενώ βρισκόταν στην τελευταία του ομάδα ράγκμπι στη Νίκαια της Γαλλίας και κάποιοι μεγάλοι χορηγοί με βάση το Μονακό, του ζήτησαν να αναλάβει το φυσικό και πνευματικό coaching των εργαζομένων στην εταιρεία τους.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.ellines.com/erga-ellinon/46499-o-ellinas-proponitis-ton-korufaion-athliton-ston-kosmo/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης