Το όνομα της Βασιλικής Μιλλούση έχει πλέον η αίθουσα ενόργανης γυμναστικής του γυμναστηρίου της Καλλιθέας.

Στην εκδήλωση που έγινε για την ονοματοδοσία, πέρα από την κορυφαία Ελληνίδα γυμνάστρια, η οποία πλέον συνεχίζει την προσφορά της στον Αθλητισμό μέσα από την ΕΟΕ, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Θανάσης Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Καλλιθέας, Σπύρος Ερμίδης, ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Κάρναβος, ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετούνιας, οι προπονητές Κώστας Σιούτης, Βίκυ Αλιπράντη, οι οποίοι καθοδήγησαν την Μιλλούση στις περισσότερες και μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας της, και πλήθος κόσμου, που καταχειροκρότησε την τιμώμενη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Ερμίδης, παρέδωσε στην εμφανώς συγκινημένη Βασιλική Μιλλούση μια τιμητική πλακέτα, η οποία απεικονίζει το πρώτο δελτίο της ως αθλήτρια, το οποίο εκδόθηκε από την Ομοσπονδία το 1997.

Την ταμπέλα με την επιγραφή «Αίθουσα ενόργανης Βασιλική Μιλλούση» αποκάλυψε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, μαζί με την ίδια την πρωταθλήτρια, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γυμναστικές επιδείξεις μικρών αθλητών και αθλητριών στο κλειστό γήπεδο του Εσπέρου.