H ΑΕΚ, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της «Ένωσης» με την Μπριζ.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο ΟΑΚΑ με αυτογκόλ του Μάντατου στο 9′, ωστόσο δεκα λεπτα αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ. Το νικητήριο γκολ της Ένωσης το σημείωσε στο 49′ ο Σιμόες.

Εκ των κορυφαίων για την ΑΕΚ ο Τρίστασον (που έδειξε ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής), εξαιρετικός ήταν και πάλι ο Τσόσιτς, ενώ ανεβασμένος εμφανίστηκε και ο Λόπες.

ΑΕΚ-Πλατανιάς 2-1

Γκολ: 9′ αυτ. Μάνταλος, 19′ πεν. Χριστοδουλόπουλος, 49′ Σιμόες

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιόχανσον (46′ Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς (46′ Σιμόες), Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Τρίστασον, Λιβάγια (46′ Αλμέιδα)

Στο 57 μπήκαν οι Κλωναρίδης, Πατίτο και Βινίσιους στις θέσεις των Έλντερ Λόπες, Τρίστασον και Χριστοδουλόπουλου.

Πλατανιάς: Ομπερχάουζερ, Ντικαμόνα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Κρος, Πάτραλης, Γιορέντε, Στάθης, Ντεβέσα, Μπούτνικ, Νσικουλού.


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης