«Θέλουμε πολύ τον Παναθηναϊκό»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 10:46
«Θέλουμε πολύ τον Παναθηναϊκό»
Ο γραμματέας του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Μοχάμεντ Μπάσεμ, μίλησε για το ενδιαφέρον της πλευράς του Σαουδάραβα για τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι τα λεφτά θα μπουν στην «πράσινη» ΠΑΕ. Όπως είπε στην εφημερίδα «Goal»:

«Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις αξιώσεις του κ. Βαρδινογιάννη. Επικοινώνησα προσωπικά με τους νομικούς του εκπροσώπους και μου ανέλυσαν τα δεδομένα και το τι ζητάει η άλλη πλευρά. Σεβόμαστε αυτά που ζητάει ο κ. Βαρδινογιάννης και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα επ’ αυτού.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες και ο κ. Βαρδινογιάννης θα έχει στη διάθεσή του ό,τι έχει ζητήσει λίαν συντόμως. Μόλις αποσταλούν τα χρήματα, θα περιμένουμε την απάντηση και την πρόσκληση από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, προκειμένου ο πρίγκιπας Σουλτάν να ταξιδέψει στην Ελλάδα σε μία ημερομηνία κοντά στις 5 Ιανουαρίου.

Έχουμε ξεκαθαρίσει, πιστεύω, τις παρεξηγήσεις που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς τη δική μας ευθύνη και αισιοδοξούμε πως, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές θα καθίσουν να μιλήσουν επισήμως, θα καταλήξουν σε συμφωνία. Θέλουμε πολύ τον Παναθηναϊκό και θα το αποδείξουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 11:26