Ο Πανιώνιος την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε το «ρόδι» απέναντι στον Ατρόμητο, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη (2-1) στη φετινή Super League, η οποία επανέφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο «ιστορικός» την Κυριακή, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής φιλοξενείται στο «Καυτανζόγλειο» από τον Ηρακλή και όπως διαμήνυσε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του, Εμίλιο Φερέρα θα αγωνιστεί με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέλγου τεχνικού:

Για την πληρότητα της ομάδας του

«Ελπίζουμε να έχουμε όλους τους παίκτες, με μία εξαίρεση του Ρεκόμπα, ο οποίος δεν θα είναι έτοιμος να ακολουθήσει την αποστολή. Περιμένω επίσης σήμερα τον Νικολάου, τον οποίο δεν έχω δει για 11 ημέρες που λείπει με την Εθνική και πριν φύγει είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Είναι η πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος που όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ο Εστογιανόφ επίσης είναι έτοιμος, επανέρχεται και θα ακολουθήσει την αποστολή».

Για το στόχο του Πανιωνίου σε αυτό τον αγώνα

«Ο αντίπαλος μας και αυτός έχει κερδίσει ένα παιχνίδι στα τελευταία τρία που έχει δώσει και είναι στην ίδια περίπου κατάσταση με εμάς. Σίγουρα χρειάζονται τη νίκη, όπως και εμείς. Εμείς χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ στην άμυνα και ανασταλτικά, κάτι στο οποίο ούτως ή άλλως έχουμε επικεντρωθεί γενικότερα μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα και θα εξακολουθήσουμε στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Για τον Πανιώνιο θετικό αποτέλεσμα είναι οι 3 βαθμοί της νίκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την θέση της εθνικής Βελγίου και της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη

«Πρέπει να δούμε τα γεγονότα. Και με βάση αυτά, η Εθνική Ελλάδας είναι 12η –τώρα στη 16η- στην κατάταξη της ΦΙΦΑ. Είναι πολύ καλή θέση. Η χώρα μου, το Βέλγιο είναι στην 70η θέση. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για τη θέση αυτή της Εθνικής Ελλάδας, γιατί η βαθμολογία της ΦΙΦΑ αφορά όλο τον κόσμο, δεν είναι σαν της ΟΥΕΦΑ που αφορά μόνο την Ευρώπη. Ένα πρόβλημα στην Ελλάδα είναι τα γήπεδα και ίσως χρειαστεί να διοργανώσει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για να βελτιωθούν».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης