Αδαμίδης: Σαμποτάζ εκ των έσω

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Αυγούστου 2010, 22:53
Αδαμίδης: Σαμποτάζ εκ των έσω
Λάβρος εναντίον όσων επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος του φιλικού της ΑΕΚ με την Καλλιθέα, εμφανίστηκε ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» χαρακτήρισε ντροπή για την ομάδα τον ξυλοδαρμό του Σερβοέλληνα τεχνικού, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «σαμποτάζ εκ των έσω».

«Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα. Όσα έγιναν αποτελούν ντροπή για την ιστορία της ΑΕΚ. Η ομάδα μας δέχεται σαμποτάζ εκ των έσω. Η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή (Ντούσαν Μπάγεβιτς). Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να μας βοηθήσει να αποβάλλουμε αυτούς που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα», υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου» σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novaσπορ FM».

Ερωτηθείς για το αν τίθεται θέμα παραίτησης του «Ντούσκο» από την Ένωση, ο Αδαμίδης ήταν κάθετος: «Δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να το σκεφτεί. Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να αποχωρήσει ο προπονητής».

Καταλήγοντας ο Σταύρος Αδαμίδης είπε: «Όλοι (σ.σ. στη διοίκηση της ΑΕΚ) είμαστε απογοητευμένοι. Αυτά τα γεγονότα μας πεισμώνουν. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρούμε αυτά τα άτομα και να τα παραδώσουμε στη διάθεση της δικαιοσύνης. Είμαστε πραγματικά αποφασισμένοι».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Αυγούστου 2010, 22:54